Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revenire după o lună şi jumătate! Nora Mork s-a întors la Bucureşti după accidentarea din Supercupă. Cum decurge recuperarea norvegiencei

VIDEO | Revenire după o lună şi jumătate! Nora Mork s-a întors la Bucureşti după accidentarea din Supercupă. Cum decurge recuperarea norvegiencei galerie foto

Handbal

Comentarii

Starul vicecampioanei României a fost să le încurajeze pe coechipierele ei înaintea partidei cu Rosv Don din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Nora Mork a revenit în România după ce s-a operat în Norvegia. A fost a noua intervenţie chirurgicală pentru handbalista care debutase la CSM în Supercupa României, împotriva celor de la SCM Râmnicu Vâlcea. 
 
 
"Ne bucură să o vedem din nou, acum s-a întors pentru prima dată de la operaţie, pentru că prima parte a recuperării trebuie să o facă aproape de casă. De acum încolo o să o vedem în fiecare zi la antrenament şi e cu siguranţă un atu să o avem lângă noi, pentru că ne simţim din nou întregi" a declarat Adrian Vasile. 
 
Şi nu doar Nora Mork s-a întors la Bucureşti. Ci şi Ambros Martin, antrenorul celor de la Rostov Don, adversara de vineri seară a CSMului din Champions League. Spaniolul a devenit antrenorul rusoaicelor când era încă selecţionerul echipei naţionale a României.   
 
"Sunt foarte puternice, e finalista Ligii Campionilor, au în componenţă multe jucătoare inclusiv în naţionala Rusiei care sunt medaliate de mai multe ori şi la JO. E foarte multă calitate şi experienţă în rândul lor.  E un meci foarte echilibrat, în care trebuie să jucăm toate fazele foarte bine, mai ales când e o echipă precum Rostov. Fără o fază de apărare bună e greu să câştigi" este caracterizarea făcută de antrenorul CSMului. 

Afla mai multe despre: csm bucureştinora morkrostov donadi vasileambros martin 

viewscnt
Articole similare