Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revenire în stil de mare campion pentru Conor McGregor! Primul meci după 15 luni al irlandezului a ţinut doar 40 de secunde

VIDEO | Revenire în stil de mare campion pentru Conor McGregor! Primul meci după 15 luni al irlandezului a ţinut doar 40 de secunde

Alte sporturi

Comentarii

Conor McGregor a revenit, duminică, în octagon, în cadrul galei UFC 246, care a avut loc în Las Vegas. Luptătorul irlandezul l-a învins pe americanul Donald "Cowboy" Cerrone, la categoria semimijlocie.

În prima dispută după 15 luni, McGregor, în vârstă de 31 de ani, a obţinut una dintre cele mai spectaculoase victorii ale carierei, în doar 40 de secunde. Arbitrul a oprit confruntarea după nici un minut, după o serie de lovituri ale lui McGregor.

Conor McGregor, victorie în doar 40 de secunde la revenirea în octagon. VIDEO

 

 

"Am făcut istorie în această seară, am stabilit un nou record. Sunt primul luptător din istoria UFC care îşi trece în cont knockout-uri la trei categorii diferite de greutate. Sunt foarte mândru de acest lucru. Donald deţine recordul pentru cele mai multe knockout-uri rezultate în urma loviturilor la cap, astfel că sunt foarte fericit că l-am învins chiar prin acest procedeu", a declarat McGregor, potrivit BBC.

În urma acestei confruntări, Conor McGregor a ajuns la 22 de victorii şi patru înfrângeri în UFC. Irlandezul nu mai luptase din octombrie 2018, atunci când a fost învins de Khabib Nurmagomedov.

Afla mai multe despre: mcgregor 

viewscnt
Articole similare