Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revenirea lui Constantin Budescu la FCSB prinde contur. Anunţul făcut de Bogdan Andone înaintea returului cu Milsami

VIDEO | Revenirea lui Constantin Budescu la FCSB prinde contur. Anunţul făcut de Bogdan Andone înaintea returului cu Milsami

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Andone, a mărturisit că mijlocaşul Constantin Budescu este bine-venit la vicecampioana Ligii 1, dar punctează că în acest moment el are un alt obiectiv în ceea ce priveşte transferurile.

"(n.r. - Aşteptaţi şi alte achiziţii?) Da. Primordial şi cel mai important e un fundaş stâng, de picior stâng, asta e cea mai importantă achiziţie de care avem nevoie acum. (n.r. - Pe Budescu) Îl aşteptăm să vină să facem un grătar pe Budi", a declarat Bogdan Andone, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Milsami.

Constantin Budescu pleacă de la Al Shabab

Rămas fără Marius Şumudică, Budescu este şi el aproape de a se despărţi de Al Shabab. Deşi mai are doi ani de contract cu Al Shabab, mijlocaşul ar putea pleca mult mai repede din Arabia Saudită.

Ajuns la 30 de ani, Constantin Budescu nu mai este dorit la Al Shabab. Presa din Arabia Saudită scrie că mijlocaşul va pleca în această vară, însă nu va reveni în Liga I prea curând.

Budescu cere o mărire de salariu cu 600 de mii de dolari anual, ceea ce nu este tocmai pe placul şefilor lui Al Shabab. Tot jurnaliştii arabi scriu că fostul mijlocaş al celor de la FCSB este dorit de alte două echipe importante din Golful Persic.

  • 4 milioane de euro este cota lui Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 7 goluri a marcat Budescu în cele 22 de meciuri jucate pentru Al Shabab în sezonul trecut

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare