Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reveniri de senzaţie în WWE. S-a întors şi Bobby Lashley! Toţi campionii sunt în pericol

VIDEO | Reveniri de senzaţie în WWE. S-a întors şi Bobby Lashley! Toţi campionii sunt în pericolgalerie foto

Sporturi americane

Comentarii

RAW-ul de după WrestleMania e considerat cel mai interesant show săptămânal din WWE. Excepţie nu a făcut nici evenimentul de anul acesta. Fanii din New Orleans au avut parte de mai multe reveniri surpriză.

Cea mai şocantă apariţie a fost cea a lui Bobby Lashley. Fostul campion ECW a revenit după o absenţă de un deceniu în WWE şi l-a atacat pe Elias.

Bobby Lashley e un atlet desăvârşit. Pe lângă cele 11 titluri cucerite în pro-wrestling, acesta are un background şi în artele marţiale mixte.15-2 este palmaresul lui Lashey în MMA.

Tot aseară, a revenit şi Jeff Hardy. "The Charismatic Enigma" s-a recuperat după accidentarea care l-a ţinut departe de ring aproape jumătate de an. Hardy s-a întors şi le-a dat o mână de ajutor lui Seth Rollins şi lui Finn Balor în conflictul cu Miztourage.

La Raw şi-a făcut apariţia şi Samoa Joe. "Distrugătorul" a fost accidentat în ultimele patru luni, dar nu l-a uitat pe Roman Reigns şi şi-a provocat vechiul duşman într-un meci, la Backlash.

În schimb, Paige a spus adio wrestlingului. La doar 25 de ani, luptătoarea engleză a fost nevoită să renunţe la pasiunea ei din cauza unei accidentări grave pe care Sasha Banks i-a provocat-o la sfârşitul anului trecut.

Afla mai multe despre: bobby lahsleynew orleanswwewrestlemaniawrestling 

viewscnt
Articole similare