Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revine Andrei Ivan în Liga 1? ”Are clasă internaţională, orice jucător talentat poate fi interesant pentru noi”. Cu cine ar putea semna

VIDEO | Revine Andrei Ivan în Liga 1? ”Are clasă internaţională, orice jucător talentat poate fi interesant pentru noi”. Cu cine ar putea semna

Superliga

Comentarii

Cornel Papură nu exclude în totalitate o revenire a lui Andrei Ivan, căruia Rapid Viena a preferat să nu-i activeze clauza pentru transfer definitiv. Antrenorul Craiovei susţine că lucrează în această perioadă la lista de transferuri.

Andrei Ivan a fost împrumutat în ultimul an de la FK Krasnodar la Rapid Viena şi austriecii aveau clauză pentru un transfer definitiv. Atacantul de 22 de ani n-a convins însă, astfel că va reveni la Krasnodar, care, cel mai probabil, va încerca să-l vândă în această vară. În iarnă, ruşii au cerut 1,5 milioane de euro în schimbul său şi probabil că suma va fi menţinută şi pentru cei care se vor arăta interesaţi în vară.

Printre cluburile care ar putea negocia transferul lui Andrei Ivan ar putea fi şi Craiova, club de la care a plecat. Cornel Papură spune că este un jucător talentat şi nu exclude în totalitate o revenire în Bănie. Însă antrenorul Craiovei susţine că urmăreşte şi alţi jucători şi până acum a strâns date despre 40 de fotbalişti:

”(Rapid Viena nu îi mai prelungeşte contractul lui Andrei Ivan. Ne putem gândi la el?) Cu siguranţă ne putem gândi la orice jucător. Andrei Ivan ştie ce e aici, e un jucător talentat, cu o clasă internaţională, cu siguranţă orice jucător talentat poate fi interesant pentru noi [...] Cred că am văzut în ultima lună vreo 40 (n.r. de jucători). Adică văd vreo 2-3 jucători pe zi. Sunt jucători liberi, jucători care ne-au fost propuşi de impresari, de antrenori... noi sperăm să fie compatibili cu ceea ce ne dorim noi”, a declarat Cornel Papură.

Afla mai multe despre: cornel papuracraiova 

viewscnt
Articole similare