Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revolta lui Florin Tănase: "E un val anti-stelism la naţională". Atacul dur la Contra din cauza neconvocării: ”Să facă domnul Becali lotul”

VIDEO | Revolta lui Florin Tănase: "E un val anti-stelism la naţională". Atacul dur la Contra din cauza neconvocării: ”Să facă domnul Becali lotul”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase nu a fost selecţionat de Contra pentru meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe, primele din campania de

Florin Tănase a prins o singură selecţie la naţională în mandatul lui Contra. Se întâmpla la meciul amical împotriva Olandei, în noiembrie 2017. Cu Suedia şi Feroe, doar Benzar a prins lotul tricolor de la FCSB. 
 
"Meritam să fiu printre jucătorii convocaţi, normal. Când te uiţi, faci analiză după jocuri, te uiţi la dueluri, la pase şi când eşti primul de ce să nu te gândeşti. Nu ştiu de ce doar un stelist. În ultima perioadă foarte puţini stelişti la naţională. Noi trebuie să fim pe primul loc la 15 puncte ca să avem mai mulţi jucători? Sunt mai mulţi jucători de la alte echipe, care fac meciuri aşa şi aşa şi tot sunt chemaţi în permanenţă. E un val antistelism la naţională. Nu trebuie să vă zic eu, consider că meritam să fim mai mulţi" a fost supărarea atacantului. 
 
 
Ulterior, la interviurile de la zona mixtă, Florin Tănase a păstrat tonul: ”(Pe cine ai mai fi luat la naţională?) Bălaşa, care a jucat foarte bine în Serbia. A făcut un meci foarte bun. Filip a jucat foarte bine. (Poate l-a ascultat selecţionerul pe patron, care vă tot critică) Aaa, atunci să facă domnul Becali lotul”.
 
 

Afla mai multe despre: florin tănasecontraconvocarenaţională 

viewscnt
Articole similare