Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revolta lui Gigi Mulţescu: "Am zece jucători accidentaţi după acest meci" Antrenorul a vrut să plece din conferinţă

VIDEO | Revolta lui Gigi Mulţescu: "Am zece jucători accidentaţi după acest meci" Antrenorul a vrut să plece din conferinţă

Liga 2

Comentarii

Petrolul a câştigat în faţa Ripensiei, dar Mulţescu a fost extrem de supărat la finalul partidei. A acuzat jocul dur al adversarilor.

Antrenorul lupilor nu s-a putut bucura pe deplin pentru victoria de pe Bega, care duce echipa sa la doar două puncte de locul de baraj. 
 
"A trebuit să facem faţă unor durităţi ieşite din comun. În 40 şi ceva de ani de carieră nu am întâlnit aşa ceva. Nu am întâlnit. Fiecare atac era la om, la rupere. 
Sunt oripilat de ce am văzut. E posibil, nu ştiu cine i-a învăţat, am 3 inşi scoşi după accidentări. Nu se poate aşa ceva. Iar arbitrii au înţeles abia repriza a doua să oprească jocul agresiv. A fost pur şi simplu vânătoare de jucători. Suntem oameni, mâncăm aceeaşi pâine, să te duci cu asemenea violenţă şi sp îi scoţi pe targă? 10 inşi accidentaţi, e posibil aşa ceva? Am avut două dezamăgiri. Una, stadionul gol şi a doua ce a fost pe teren, această coridă" a tunat Mulţescu la conferinţa de presă de după meci. 
 

Afla mai multe despre: petrolulripensiamulţescuaccidentări 

viewscnt
Articole similare