Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revolta Mădălinei Zamfirescu înaintea CM din Japonia: "Au fost prea multe comentarii" Măsura extremă luată de handbalistă

VIDEO | Revolta Mădălinei Zamfirescu înaintea CM din Japonia: "Au fost prea multe comentarii" Măsura extremă luată de handbalistă

Handbal

Comentarii

Jucătoarea celor de la SCM Râmnicu Vâlcea a prins lotul pentru competiţia care începe pe 30 noiembrie, în direct pe Telekom Sport.

Însă nu puţini au fost cei care au criticat selecţia lui Ryde şi implicit convocarea sportivei de 31 de ani. Mădălina s-a arătat extrem de deranjată de reacţiile fanilor pe reţelele de socializare. 
 
"Am fost foarte dezamăgită pentru că an de an s-a pus foc aşa. Tot timpul au fost comentarii. Cu acest motiv mi-am şters şi Facebookul. Şi anul trecut dacă stau să mă gândesc la fel se discuta despre mine, pentru că nici anul trecut nu jucam la echipa de club în Debrecen şi s-a discutat foarte mult despre asta, iar după meciul cu Olanda toată lumea îmi punea covor roşu la aeroport. Trăim momentul până la urmă, mă bucur că sunt cu echipa naţională acolo. I-aş ruga pe cei care vin şi comentează, să vină şi la antrenamente să vadă cât munceşte fiecare" au fost vorbele coordonatoarei de joc a campioanei României. 
 

Afla mai multe despre: mădălina zamfirescuscm râmnicu vâlceanaţionalăcmjaponia 

viewscnt
Articole similare