Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO REVOLTĂTOR | Soţia unui fotbalist a condus cu picioarele pe bord, pe autostradă. Fanii i-au sărit în cap

VIDEO REVOLTĂTOR | Soţia unui fotbalist a condus cu picioarele pe bord, pe autostradă. Fanii i-au sărit în cap

Diverse

Comentarii

Rita Mahrez, soţia lui Riyad Mahrez, a stârnit furie pe reţelele de socializare după ce a condus cu picioarele pe bordul maşinii, pe o autostradă din Marea Britanie.

Gest inconştient făcut de soţia lui Riyad Mahrez. Rita n-a ţinut cont nici de siguranţa sa, nici de cea a participanţilor la trafic şi a condus cu picioarele pe bord. Tânăra s-a lăsat filmată în timp ce ţinea ambele picioare ridicate pe bord, în timp ce se afla în mers pe o autostradă din Marea Britanie, într-un Mercedes G-Wagon de 130.000 de lire sterline.

Cea care a postat filmuleţul pe net a fost chiar Rita, care şi-a atras însă un val de critici. Rodney Kumar, purtătorul de cuvânt IAM RoadSmart - un institut care se ocupă cu dezvoltarea condiţiilor de condus, a fost unul dintre cei care au criticat-o:

”Să conduci într-un asemenea mod este extrem de periculos şi ar fi putut duce la o tragedie, nu numai pentru ocupanţii acestei maşini, dar şi pentru alte persoane aflate pe autostradă. Publicarea unui videoclip de genul acesta, pe reţelele de socializare, nu face decât să fie şi mai rău de atât, deoarece arată dispreţul pentru binele participanţilor la trafic. Acest video nu este o mândrie, este complet ruşinos”, a declarat Rodney Kumar, citat de The Sun.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe