Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rey Mysterio revine la episodul 1000 din SmackDown, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport. Totul despre superstarul mascat

VIDEO | Rey Mysterio revine la episodul 1000 din SmackDown, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport. Totul despre superstarul mascat

WWE

Comentarii

Am intrat în săptămâna dedicată WWE SmackDown, pentru că la finalul ei va avea loc episodul cu numărul 1000 în exclusivitate la Telekom Sport 2, începând cu ora 23:30. Pentru episodul istoric, în brandul albastru vor apărea mai multe legende ale industriei. Luni Telekom Sport ţi-l prezintă pe "Maestrul 619" Rey Mysterio.

Revenirea superstarului mascat a fost anunţată la Telekom Sport, în cadrul episodului 999 din SmackDown, difuzat duminica trecută. El revine după mai mult de patru ani în brandul albastru şi va avea un meci extrem de important chiar la show-ul de duminică. 

Rey-Rey îl va înfrunta pe campionul Statelor Unite, Shinsuke Nakamura, iar meciul va avea o miză importantă. Câştigătorul se va califica pentru Campionatul Mondial, turneu pe care WWE îl va organiza în cadrul evenimentului Crown Jewel, programat în Arabia Saudită pe 2 noiembrie. 

Dar cine este Rey Mysterio? Acum un veteran al industriei, legendarul luchador a ajuns pentru prima oară în brandul albastru în anul 2002 şi a contribuit la formarea spiritului SmackDown. Superstarul care a impresionat fanii cu manevrele sale aeriene este un fost multiplu campion mondial, câştigând cel mai important titlu din WWE de trei ori. În plus, a mai cucerit titilul Intercontinental de două ori şi este un maestrul al wrestlingului pe echipe. Edge, Rob Van Dam, Eddie Guerrero şi Batista sunt partenerii alături de care Rey a câştigat titlurile la echipe. Un alt moment important din cariera lui Mysterio a avut loc în 2006, atunci când a câştigat meciul Royal Rumble. 

Vezi cele mai importante momente din cariera lui Rey Mysterio

Episodul 1000 din SmackDown va fi transmis în exclusivitate pe Telekom Sport 2, de la ora 23:30, în comentariul lui Cristian Măciucă şi Alexandru Ganci. 

Afla mai multe despre: rey mysteriowwesmackdownwrestlingsuperstar 

viewscnt
Articole similare