Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezultat şocant în prima ligă din Portugalia! Benfica şi-a distrus adversara cu 10-0

VIDEO | Rezultat şocant în prima ligă din Portugalia! Benfica şi-a distrus adversara cu 10-0
Comentarii

Surpriză de proporţii în prima ligă din Portugalia, de unde vine scorul acestui weekend. Benfica a câştigat meciul de campionat cu scorul neverosmil de 10-0, împotriva celor de la Nacional Madeira.

Recitalul a început încă din primul minut, prin golul lui Alex Grimaldo. Prima repriză s-a încheiat doar 3-0, după ce elveţianul Seferovic a reuşit o "dublă". 

"Vulturii" s-au dezlănţuit după pauză. În doar 10 minute s-a făcut 6-0 după ce au înscris Joao Felix, Pizzi din penalty şi Ferro. Diaz a punctat în minutul 64 şi a urmat o nouă perioadă de secetă pentru Benfica. Au revenit cu o nouă serie de goluri în ultimele minute ale partidei. Jonas a înregistrat şi el o "dublă" în 85 şi 90, iar Silva şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 88. 

Cu toate acestea, Benfica este pe 2, la un punct distanţă de liderul FC Porto. Nacional ocupă locul 16, ultimul retrogradabil, cu 11 puncte, iar în urma acestui rezultat a ajuns la 45 de goluri primite în 21 de etape. Ca o comparaţie, Benfica a marcat 57 de goluri. 

Totodată, acest rezultat nu este cea mai mare victorie din istoria clubului din Lisabona. Benfica a câştigat cu 13-1 împotriva clubului Sanjoanense în 1947. 

Afla mai multe despre: benficanacionalportugalia 

viewscnt
Articole similare