Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezultatele din La Liga! Barcelona a câştigat dramatic cu Betis, Real Sociedad a oferit scorul zilei

VIDEO | Rezultatele din La Liga! Barcelona a câştigat dramatic cu Betis, Real Sociedad a oferit scorul zilei
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Real Sociedad - Cadiz 4-1

Real Sociedad a rupt seria nefastă cu o victorie spectaculoasă în faţa lui Cadiz. Fără succes de patru meciuri, bascii au forţat din primul minut şi au avut 2-0 la pauză. Oyarzabal a făcut dubla şi a ajuns la zece reuşite în actuala stagiune. Sociedad a jucat şi cu un om în plus în partea a doua şi a continuat să se distanţeze pe tabelă. Isak a făcut şi el dubla în decurs de cinci minute. În final, Izquierdo a marcat golul de onoare pentru andaluzi, iar Real Sociedad - Cadiz s-a terminat 4-1.

Athletic Bilbao - Valencia 1-1

Athletic Bilbao şi Valencia şi-au împărţit punctele în duelul de pe San Mames. Hugo Guillamon a dezgheţat tabela în finalul primei reprize când şi-a trimis mingea în proprie poartă. Bascii îşi puteau dubla avantajul imediat după revenirea de la cabine, dar Oihan Sancet a oferit una dintre ratările sezonului. Valencia a profitat şi a salvat un punct datorită lui Gabriel. Brazilianul a marcat primul său gol din acest sezon şi a stabilit scorul final, 1 la 1.

Osasuna - Eibar 2-1

Lupta pentru supravieţuire dintre Osasuna şi Eibar a fost câştigată de gazde. Calleri a deschis scorul în minutul 18. Kike a reuşit să egaleze înainte de pauză. Budimir a adus victoria Osasunei în finalul meciului.

Betis - Barcelona 2-3

Cu Messi rezervă, Barcelona a fost condusă în deplasarea cu Betis. Borja Iglesias a marcat doar al treilea gol al său în acest sezon. Soarta partidei s-a schimbat odată cu intrarea geniului argentinian (57). La două minute a înscris superb la colţul scurt. Betis a avut eroul său. Victor Ruiz şi-a dat autogol. Apoi, peste şapte minute a înscris şi în poarta corectă şi s-a făcut 2-2. Golul victoriei catalanilor a venit de la Trincao, cu cinci minute înainte de final. Barca a câştigat şi a rămas pe doi, la şapte puncte în spatele liderului Atletico.

Afla mai multe despre: la ligabarcelonarezumate la ligaspania 

viewscnt
Articole similare