Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezultatele zilei de la Campionatul European de handbal feminin! Germania s-a calificat din grupa României. Rusia - Suedia 30-26

VIDEO | Rezultatele zilei de la Campionatul European de handbal feminin! Germania s-a calificat din grupa României. Rusia - Suedia 30-26

Handbal

Comentarii

Campionatul European de handbal feminin se vede pe canalele Telekom Sport. România s-a calificat în faza următoare, dintr-o grupă cu Norvegia, Germania şi Polonia.

Luni s-au disputat ultimele partide din grupele B şi D ale CE din Danemarca. România a cedat cu Norvegia. Echipele calificate în grupele principale sunt Rusia, Spania, Suedia, din grupa B, respectiv Norvegia, Germania, România, din grupa D.

România - Norvegia 20-28

Naţionala de handbal feminin a României a încheiat, luni, cu o înfrângere grupa D a CE din Danemarca, în pofida unui joc entuziasmant, scor 20-28 (13-13), cu reprezentativa Norvegiei, şi va începe grupa principală II, cu 0 puncte în clasament.

Germania - Polonia 21-21

În celălalt meci al grupei din care a făcut parte şi România, Germania şi-a asigurat şi ea calificarea în grupele principale. Germania avea nevoie să nu piardă la patru goluri în faţa Poloniei pentru a continua la Euro, obiectiv atins după un meci extrem de sărac în goluri. Polonezele au marcat de şase ori în primele zece minute, apoi doar de alte două ori până la pauză. Nici Germania nu a fost mai generoasă: nouă goluri în prima parte şi 12 în cea de-a doua, suficiente pentru un egal. Nemţoaicele merg în grupa principală cu două puncte, câştigate în meciul cu România, în timp ce Polonia pleacă acasă.

Rusia - Suedia 30-26

Rusia şi Suedia s-au calificat împreună în faza a doua a competiţiei, după un meci direct câştigat de ex-sovietice. A fost 30-26, iar rusoaicele merg în grupa principală cu maximum de puncte, 4, în timp ce Suedia doar cu unul.

Spania - Cehia 27-24

Spania avea nevoie de un egal în meciul cu Cehia pentru a se califica în faza a doua a competiţiei, însă, la un moment dat, adversarele au condus cu şase goluri. Eroina ibericelor a fost Carmen Martin, jucătoare la CSM Bucureşti, care a marcat de 12 ori pentru finalista de acum trei ediţii. S-a terminat 27-24 pentru Spania, care merge în grupele principale cu un singur punct.

Afla mai multe despre: romaniacampionatul european de handbal 

viewscnt
Articole similare