Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezultatele zilei din Liga Campionilor la handbal! Spectacol în Flensburg - Vive Kielce 31-30, Veszprem a câştigat cu Nantes

VIDEO | Rezultatele zilei din Liga Campionilor la handbal! Spectacol în Flensburg - Vive Kielce 31-30, Veszprem a câştigat cu Nantes

Handbal

Comentarii

Rezultatele zilei din Liga Campionilor la masculin! Toate competiţiile europene importante, atât la feminin, cât şi la masculin, vor putea fi urmărite pe canalele Telekom Sport.

Meshkov Brest - Vardar 24-22

Vardar a reuşit să revină în partea a doua şi a trecut chiar la conducere, dar fără să se distanţeze decisiv. În final, macedonenii au fost pedepsiţi. Meshkov Brest a trecut din nou la conducere în ultimele două minute şi s-a impus cu 24-22.

Celje - Aalborg 29-31

În cealaltă grupă, startul a fost dat de înfruntarea dintre Celje şi Aalborg. Danezii au început excelent şi s-au distanţat repede la trei goluri. La fel de repede însă şi-au şi spulberat avantajul , iar Celje a intrat la cabine cu 16 la 15. După pauză, tot danezii au avut iniţiativa şi au fost răsplătiţi. Au răsturnat repede scorul şi nu au mai cedat conducerea până la final. S-a terminat 31 la 29 pentru Aalborg.

Flensburg - Vive Kielce 31-30

Flensburg şi Kielce au oferit cel mai spectaculos meci al serii. După ce primele 30 de minute s-au terminat la egalitate, scor 14-14, Flensburg a reuşit să câştige la ultimele faze ale meciului. 

Nantes - Veszprem 24-28

În al doilea meci al grupei B, Veszprem s-a impus împotriva lui Nantes, scor 28-24, şi a urcat pe primul loc al grupei, le egalitatea de puncte cu Aalborg. 

Cele mai tari competiţii din Europa dedicate handbalului se vor vedea pentru următorii cinci ani la Telekom Sport. Fanii handbalului vor putea urmări pe Telekom Sport cele mai importante meciuri din EHF Champions League, EHF European League şi EHF European Cup, atât la feminin, cât şi la masculin.

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare