Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate 2 Bundesliga. Hamburg şi Stuttgart au obţinut victorii importante

VIDEO Rezumate 2 Bundesliga. Hamburg şi Stuttgart au obţinut victorii importante

Fotbal

Comentarii

Duminică s-au jucat trei meciuri extrem de atractive în liga a doua germană. S-au marcat în total 10 goluri, o confirmare a ritmului bun de joc din acest campionat, chiar şi după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

VIDEO Rezumate 2 Bundesliga. Hamburg şi Stuttgart au obţinut victorii importante

Bătălia pentru promovarea în Bundesliga rămâne una extrem de încinsă în acest final de sezon. Hamburg a obţinut o victorie extrem de preţioasă, dar cu mari emoţii, în faţa celor de la Wiesbaden. Schaffler a deschis scorul după o execuţie de mare atacant.

Hamburg a pus mingea la centru şi a egalat tot după o execuţie frumoasă. Kinsombi a punctat pentru hanseatici. Pohjanpalo a făcut 2-1 la o fază la care portarul Lindner s-a făcut de râs. În partea a doua, Schaffler a înscris şi de la punctul cu var şi a devenit cel mai bun marcator al sezonului de Zweite, cu 18 reuşite.

Golul victoriei lui Hamburg a venit cu un sfert de oră înainte de final şi i-a aparţinut tot lui Kinsombi. Gazdele s-au impus cu 3-2 şi îşi păstrează poziţia a treia, de baraj.

Deasupra lui Hamburg se află Stuttgart, care s-a impus pe terenul celor din Dresda. Pentru Dinamo a fost primul meci după reluarea campionatului, pe care l-au început cu întârziere pentru că mai mulţi jucători au fost bolnavi de coronavirus. Ghaddioui a deschis scorul pentru şvabi. În partea a doua a punctat şi Churlinov, iar VfB are două puncte peste Hamburg şi cinci sub liderul Arminia.

A patra clasată, Heidenheim, a obţinut şi ea o victorie categorică, dar nu a urcat pentru că au câştigat şi rivalele. Schnatterer a ratat un penalty în prima parte, dar coechipierii l-au răzbunat în repriza secundă. Rizzuto şi-a dat aitogol imediat după pauză. Kerschbaumer a dublat avantajul lui Heidenheim în zece minute, iar Schimmer a închis tabela în final. 

Afla mai multe despre: hamburgstuttgart 

viewscnt
Articole similare