Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMATE | Borussia Dortmund, Hertha şi Hoffenheim au câştigat în prima etapă din Bundesliga. Toate rezultatele de sâmbătă

VIDEO REZUMATE | Borussia Dortmund, Hertha şi Hoffenheim au câştigat în prima etapă din Bundesliga. Toate rezultatele de sâmbătă

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund a avut parte de un debut perfect în noul sezonul de Bundesliga. Cu 10.000 de fani în tribune, galben negrii au învins la pas în derby-ul cu Gladbach. Prima reuşită a fost una specială, pentru că a fost lucrată de doi jucători de 17 ani.

Bellingham a pasat, iar Reyna a înscris. În partea a doua, a ieşit la rampă Haaland. Norvegianul a înscris întâi din penalty pentru 2-0. Cu un sfert de oră înainte de final, doi fotbalişti de 20 de ani au conlucrat pentru scorul meciului. Sancho a pasat, iar Haaland a închis tabela.

Werder Bremen a început dezastruos noul sezon de Bundesliga. Hertha a înscris de două ori în prima repriză, prin Pekarik şi Lukebakio, ultimul în prelungirile primei reprize. Dorit de o mulţime de echipe mari din Europa, Cunha şi-a trecut şi el numele pe tabelă în repriza secundă. Selke a marcat golul de onoare al verzilor, dar ultimul cuvânt l-a avut tot Hertha. Cordoba a punctat în ultimul minut şi a bifat un start de sezon excelent pentru berlinezi.

Eintracht şi Bielefeld şi oferit singura remiză a zilei, cu ambele reuşite venite în partea a doua. În startul reprizei secunde, Hinteregger a lovit bara. Imediat a marcat nou promovata Bielfeld, prin Soukou. Portughezul Andre Silva a reuşit egalarea pentru Eintracht, iar partida s-a încheiat 1-1.



Stuttgart, o altă nou promovată, a debutat cu un eşec acasă cu Freiburg. Petersen a deschis scorul pentru oaspeţi după opt minute. Sallai a dublat avansul lui Freiburg. După pauză, Grifo a punctat după o acţiune colectivă superbă şi a dus scorul la 0-3. Stuttgart s-a trezit în ultimele 20 de minute. Kaladzic a marcat elegant. Wamangituka a aprins speranţele fanilor şvabi, dar s-a terminat 2-3.

Un alt meci cu cinci goluri şi cu victoria oaspeţilor s-a jucat la Koln. Kramaric a deschis tabela pentru Hoffenheim. Andersson a efalat pentru Andersson. Acelaşi Kramaric le-a adus avantajul oaspeţilor la pauză, cu un gol din penalty. Drexler a egalat pentru ţapi cu câteva minute înainte de final, dar croatul şi-a desăvârşit hatrickul în prelungirile partidei şi le-a adus victoria celor de la Hoffenheim.+

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesligavideo 

viewscnt
Articole similare