Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMATE Bundesliga | A fost SPECTACOL total în direct la Telekom Sport. Meci cu 8 goluri pentru Borussia Dortmund

VIDEO REZUMATE Bundesliga | A fost SPECTACOL total în direct la Telekom Sport. Meci cu 8 goluri pentru Borussia Dortmund

Bundesliga

Comentarii

Haaland a făcut spectacol la meciul său de debut în Bundesliga. Şi a făcut-o în direct la Telekom Sport.

Borussia Dortmund a reuşit o revenire fabuloasă, în una dintre cele mai spectaculoase confruntări din acest sezon de Bundesliga.

Augsburg a condus cu 2 la 0. Niderlechner a marcat singurul gol al primei reprize. În actul secund a fost show total, cu şapte goluri. Richter a dublat avantajul echipei sale, la doar 19 secunde după pauză.

Brandt a redus repede din handicap, însă după numai cinci minute, Niderlechner a punctat pentru a noua oară în acest sezon şi a refăcut avantajul de două goluri. În acel moment, Favre l-a aruncat în luptă pe Haaland, iar noua achiziţie a Borussiei a debutat într-un mod fantastic. Atacantul norvegian de 19 ani a reuşit hattrickul în doar 20 de minute şi le-a adus aminte fanilor lui Dortmund de Aubameyang. Gabonezul a fost ultimul jucător al trupei de pe Westfalenstadion care a înscris de trei ori la debut, tot împotriva lui Augsburg. Sancho a punctat şi el, iar Borussia s-a impus cu 5 la 3.

Koln este echipa cu cea mai bună serie din Bundesliga. Ţapii au învins-o pe Wolfsburg şi au obţinut a patra victorie consecutivă. Cordoba a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Atacantul columbian a reuşit dubla în prima repriză şi a marcat golul 500 din Bundesliga în această stagiune. A fost a şasea reuşită a lui Cordoba în ultimele cinci meciuri de pe teren propriu. Hector a majorat diferenţa în actul secund, iar Wolfsburg a înscris şi ea până la urmă. Steffen a închis tabela, iar Koln s-a impus cu 3 la 1.

Union Berlin a făcut o primă repriză excelentă pe terenul liderului Leipzig. Bulter a stabilit scorul pauzei. Echipa lui Nagelsmann a fost însă de neoprit la reluare şi în doar 12 minute a întors scorul. Timo Werner a restabilit egalitatea, cu un voleu senzaţional. Apoi, Sabitzer şi-a adus echipa în avantaj. Werner a reuşit dubla, a ajuns la cota 20 în acest sezon şi l-a depăşit pe Lewandowski în clasamentul golgheterilor, iar Leipzig - Union s-a încheiat 3 la 1.

 

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesliga 

viewscnt
Articole similare