Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMATE Bundesliga. Bayern Munchen, spectacol în deplasarea de la Berlin

VIDEO REZUMATE Bundesliga. Bayern Munchen, spectacol în deplasarea de la Berlin

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a făcut spectacol în direct la Telekom Sport. Aici vezi rezumatele complete ale meciurilor jucate duminică în Bundesliga

Hertha a rezistat o oră fără să primească gol în partida de pe teren propriu contra lui Bayern. Muller a deschis balul şi a bifat al 12-lea an consecutiv cu gol în Bundesliga. Lewandowski a dublat avantajul bavarezilor şi l-a egalat pe Werner în clasamentul golgheterilor. După numai trei minute, Thiago Alcantara a punctat şi el. Perisic a închis tabela la 0 la 4, iar Bayern a urcat pe locul al doilea, la patru puncte în spatele liderului Leipzig. 

Leverkusen a făcut spectacol pe terenul nou-promovatei Paderborn, în săptămâna în care antrenorul Peter Bosz şi-a prelungit contractul. Aspirinele au început senzaţional partida şi au luat un avantaj confortabil încă din primul sfert de oră. Volland a reuşit dubla în doar 2 minute şi 37 de secunde. Cu zece minute înaintea pauzei, Baumgartlinger a urcat scorul la 3-0. Paderborn a redus din diferenţă în al cincilea minut al părţii secunde, prin Srbeny. Ultimul cuvânt l-au avut tot oaspeţii. Havertz a punctat şi el, iar Leverkusen s-a impus cu 4 la 1.

Afla mai multe despre: bayern munchen 

viewscnt
Articole similare