Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Bundesliga! Cât s-a terminat derby-ul etapei, Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund

VIDEO | Rezumate Bundesliga! Cât s-a terminat derby-ul etapei, Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund

Bundesliga

Comentarii

Derby-ul etapei din Bundesliga a fost câştigat de Bayer Leverkusen.

Diaby a marcat primul în poarta Borussiei Dortmund, după un sfert de oră de joc. Un fost jucător al lui Bayer a readus egalarea: Brandt a prins un şut superb. Acelaşi jucător a ratat o şansă uriaşă de a o duce pe Borussia în avantaj În final, a aviut motive să regrete. Wirtz a înscris din marginea careului şi le-a adus victoria aspirinelor, care au urcat pe doi în Bundesliga, în timp ce Borussia a căzut pe patru.

Gladbach a câştigat la limită un meci spectaculos cu Werder Bremen. Prima ocazie le-a aparţinut oaspeţilor. Sommer a scos senzaţional execuţia lui Schmid. Golul a venit în partea a doua. Elvedi a devenit al 13-lea jucător al lui Gladbach care marchează în acest sezon de Bundesliga. Finalul a fost încins. Rashica a lovit bara în minutul 89. Werder a mai avut o şansă de a egala un minut mai târziu, dar Bittencourt a reluat slab dintr-o poziţie excelentă. S-a terminat 1-0, rezultat care o duce pe Gladbach pe şase în Budesliga, în timp ce Bremen e a 13-a.

Hoffenheim a făcut spectacol pe terenul Herthei Berlin. Gazdele au ratat un penalty la 0-0 prin Piatek. Rudi a înscris primul în meci şi i-a adus pe oaspeţi în avantaj. După pauză, croatul Kramaric a reuşit o dublă şi a ajuns la 10 goluri stagionale. Hoffenheim s-a impus, dar rămâne în a doua jumătate a clasamentului.



Mainz a mai făcut un pas spre liga a doua după ce a pierdut acasă cu Wolfsburg. Bialek a deschis scorul pentru lupi. În final, Weghorst a stabilit rezultatul final cu a 12-a sa reuşită. Wolfsburg e pe cinci în Bundesliga, iar Mainz penultima, cu doar şapte puncte câştigate în 17 etape.

Afla mai multe despre: bundesligavideorezumate 

viewscnt
Articole similare