Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Bundesliga: PLOAIE de goluri! Hoffenheim şi Wolfsburg au oferit meciul zilei. Gladbach s-a distrat în deplasare

VIDEO | Rezumate Bundesliga: PLOAIE de goluri! Hoffenheim şi Wolfsburg au oferit meciul zilei. Gladbach s-a distrat în deplasare

Bundesliga

Comentarii

Bundesliga a oferit o nouă zi plină de goluri, în direct la Telekom Sport.

RB Leipzig si-a amintit sa mai si castige. Dupa 4 meciuri fara victorie in Cupa si campionat, echipa lui JulIan Nagelsmann, s-a impus cu 3-0 contra lui Werder Bremen. Leipzig si-a facut meciul usor din prima repriza - Lukas Klosterman si cehul Patrick Shick au facut 2-0. Tabela a inchis-o la 34 de secunde dupa pauza Nordi Mukiele. Cu aceasta victorie, Leipzig s-a intors pe prima pozitie in clasament cel putin pana la meciul lui Bayern si asteapta linistita meciul din LIga Campionilor de la Londra cu Tottenham.

Pe terenul fostei echipe a lui Julian Naglesmann, a fost cel mai incins meci al zilei. Hoffenheim a primit vizita lui Wolfsburg iar Weghorst a fost omul zilei - jucatorul oaspetilor a reusit un hattrick. La pauza era 1-1 dupa ce oaspetii au deschis scorul din penalty iar Hoffenheim a egalat prin Baumgartner. Weghorst a marcat al doilea gol tot din lovitura de pedeapsa dar cateva minute mai tarziu a comis penalty si in propriul careu iar Kramaric a egalat. Weghorst si-a completat hattrickul cu un sfert de ora ininate de final. Wolfsburg urca in prima jumatate a clasmaentului in timp ce Hoffenheim a ratat sansa de a ajunge pe loc de Europa League.

Tot 5 goluri s-au marcat si la Berlin pe terenul noilor promovati de la Union unde a venit Leverkusen. La pauza era 1-1 dupa reusitele lui Christian Gentner si Kai Havertz. Drama s-a consumat pe final - Leverkusen a trecut in avantaj cu 6 minute inainte de ultimul fluier, Bulter a egalat dupa 3 minute dar Leverkusen a resuit sa plece cu tooate cele 3 puncte de la Berlin dupa reusita lui Bellarabi. A fost a 3-a victorie din acest an pentru Leverkusen pentru care urmeaza meciul din Europa League cu Porto.

Hertha a făcut un pas important către salvarea de la retrogradare, la primul meci cu interimarul Nouri pe bancă, Boyata a deschis scorul după numai zece minute în faţa lui Paderborn. Ultima clasată a revenit în meci imediat după ieşirea de la cabine. Srbeny a marcat dintr-un unghi aproape imposibil. Egalitatea nu a ţinut însă mult. Cunha a marcat golul victoriei pentru Hertha, care s-a distanţat la nouă puncte de zona retrogradării.

Freiburg s-a apropiat la două puncte de cupele europene după ce a remizat la unu în deplasarea de la Augsburg. Gazdele au avut avantaj la pauză, după reuşita lui Philipp Max. Freiburg a salvat însă un punct datorită lui Haberer, aflat la a doua reuşită din acest sezon. Partida a fost în direct pe site-ul www.telekomsport.ro.

Gladbach a învins-o pe Dusseldorf, scor 4-1. În direct la Telekom Sport, Hofmann, Stindl (în două rânduri) şi Neuhaus au adus o victorie clară pentru oaspeţi, dar după pauză. În primele 45 de minute scorul a fost 1-1.


 

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare