Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Bundesliga | Sâmbătă spectaculoasă în campionatul Germaniei. Bayern, surpriză neplăcută

VIDEO Rezumate Bundesliga | Sâmbătă spectaculoasă în campionatul Germaniei. Bayern, surpriză neplăcută

Bundesliga

Comentarii

Nu mai puţin de 23 de goluri s-au marcat sâmbătă, în cinci meciuri disputate în etapa a 28-a din Bundesliga. Liderul Bayern nu a avut noroc, iar Leipzig s-a apropiat la 5 puncte.

Bayern şi-a menajat vedetele pentru returul cu PSG din Liga Campionilor şi a fost pedepsită în Bundesliga de Union Berlin. Musiala le-a oferit bavarezilor avantajul pe Alianz Arena, dar urşii au salvat un punct în final. Ingvartsen a punctat şi a stabilit scorul final, 1 la 1.

De pasul greşit al bavarezilor a profitat Leipzig, care s-a apropiat la cinci puncte de lider după victoria cu 4 la 1 de la Bremen. La pauză scorul era deja 3 la 0. Dani Olmo a modificat primul tabela, apoi Sorloth a făcut dubla la distanţă de nouă minute. La reluare, Rashica a reaprins speranţele gazdelor, din penalti, însă pentru doar două minute. Sabitzer a refăcut imediat diferenţa de trei goluri.

Cel mai spectaculos meci al zilei din Bundesliga s-a jucat la Frankfurt, unde Baku a deschis scorul pentru Wolfsburg după numai şase minute. Eintracht a revenit imediat pe tabelă şi a reuşit chiar să întoarcă rezultatul până la pauză. Kamada a făcut 1 la 1, înainte ca Luka Jovic să îşi treacă în cont primul său gol după trei luni. Partea a doua a început tot cu Wolfsburg în prim plan, iar Weghorst a restabilit egalitatea după numai 35 de secunde de la restart. Din nou, bucuria oaspeţilor a fost de scurtă durată. Andre Silva şi Durm au făcut 4 la 2 pentru Eintracht în decurs de câteva minute. Wolfsburg s-a aruncat în atac, dar nu a reuşit decât să reducă proporţiile dezastrului. Tuta şi-a trimis mingea în proprie poartă şi a închis tabela la 4-3.


Dortmund continuă cursa de urmărire a locurilor de Liga Campionilor, după o victorie la limită pe terenul lui Stuttgart. Minerii au fost conduşi la pauză după reuşita lui Kaladzic, dar au întors rezultatul imediat după revenirea de la cabine. Bellingham şi Reus au marcat în decurs de şapte minute de  la reluare. Finalul a fost pe contre. Didavi a refăcut egalitatea pe tabelă, însă aceasta a rezistat doar două minute. Knauff a marcat şi i-a adus cele trei puncte Borussiei.

Hertha Berlin a jucat 75 de minute cu om în plus în faţa lui Gladbach, dar nu a reuşit să ia decât un punct. După ce Ascacibar a deschis scorul pentru echipa din capitală, Borussia a pus stăpânire pe joc. Plea şi Stindl, din penalti, i-au oferit avantajul la pauză echipei lui Marco Rose. Hertha a salvat un punct în repriza a doua prin Cordoba şi a rămas cel puţin pentru moment deasupra liniei retrogradării. Bătrâna Doamnă mai are însă un singur punct avans faţă de Mainz, care are şi un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: rezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare