Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMATE din Bundesliga. AICI ai toate meciurile zilei. Bayern a fost învinsă pe teren propriu!

VIDEO REZUMATE din Bundesliga. AICI ai toate meciurile zilei. Bayern a fost învinsă pe teren propriu!

Bundesliga

Comentarii

Bayer Leverkusen a produs marea surpriză a zilei în Bundesliga: a câştigat pe terenul campioanei Bayern Munchen. Rezumatele zilei sunt aici

Bayer Leverkusen a produs marea surpriză a etapei în Bundesliga şi a obţinut prima sa victorie la Munchen după şapte ani. Bailey a deschis scorul din pasa lui Volland. Muller a restabilit egalitatea, dar bavarezii nu au sărbătorit prea mult. După numai un minut, aspirinele au înscris din nou, pe acelaşi traseu. Volland a pasat, iar Bailey a reuşit dubla. Lewandowski a trimis în transversală în prelungiri, iar Leverkusen s-a impus cu 2 la 1.

Leverkusen a produs marea surpriză a etapei în Bundesliga şi a obţinut prima sa victorie la Munchen după şapte ani. Bailey a deschis scorul din pasa lui Volland. Muller a restabilit egalitatea, dar bavarezii nu au sărbătorit prea mult. După numai un minut, aspirinele au înscris din nou, pe acelaşi traseu. Volland a pasat, iar Bailey a reuşit dubla. Lewandowski a trimis în transversală în prelungiri, iar Leverkusen s-a impus cu 2 la 1.

Leipzig a condus cu 3 la 0 încă din minutul 26 pe terenul lui Paderborn, dar a tremurat serios pentru victorie. Schick a deschis balul, cu primul său gol în tricoul echipei lui Nagelsmann. După numai un minut, Sabitzer a prins un şut senzaţional, care l-a păcălit pe goalkeeperul gazdelor. Repriza de vis a lui Leipzig s-a încheiat cu a 13-a reuşită stagională semnată de Werner. După ce în etapa trecută a înscris de trei ori cu Dortmund, ultima clasată a punctat de două ori şi cu Leipzig. Mamba şi Gjasula au încins meciul cu reuşitele lor, dar Paderborn nu a putut mai mult.

Andre Hahn i-a călcat pe urme marelui Stefan Effenberg. Însă nu în mod pozitiv. Hahn a devenit primul jucător după legendarul mijlocaş care a ratat un penalty şi a fost eliminat în acelaşi meci. Echipa sa, Augsburg a obţinut o remiză la 1 pe terenul lui Koln. Niederlechner a deschis scorul, iar Cordoba a egalat pentru ţapi şi a stabilit scorul final. 

Afla mai multe despre: bayer leverkusenbundesliga 

viewscnt
Articole similare