Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMATE din Serie A. Ionuţ Radu a fost SPIDER MAN pentru Genoa! Românul declarat omul meciului de Gazzetta dello Sport!

VIDEO REZUMATE din Serie A. Ionuţ Radu a fost SPIDER MAN pentru Genoa! Românul declarat omul meciului de Gazzetta dello Sport!

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu a impresionat în direct la Telekom Sport. Portarul român a fost declarat omul meciului de Gazetta dello Sport!

Andrei Radu a fost eroul lui Genoa în deplasarea de pe terenul lui SPAl. Goalkeeperul român a fost imbatabil în prima repriză. Mai întâi, a respins şutul excelent expediat de Sala. Chiar înaintea pauzei, Radu a păstrat tabela intactă cu o dublă intervenţie fabuloasă.  La zece minute de la reluarea jocului, Criscito a faultat în careu, iar Spal a primit penalty. Radu a fost foarte aproape să respingă mingea, dar până la urmă Petagna a deschis scorul. După nici două minute, Sturaro a finalizat cu gol centrarea perfectă a lui Ghiglione, iar Spal - Genoa s-a încheiat 1 la 1. La final, celebrul cotidian Gazzetta dello Sport l-a declarat pe Radu omul meciului. 

Lecce şi Cagliari au dat o luptă senzaţională, după ce au aşteptat 24 de ore pentru a disputa confruntarea amânată din cauza ploii. Formaţia rossoblu a condus la pauză. La Matina a făcut henţ în careu, iar Joao Pedro a deschis scorul din penalty. Cagliari şi-a dublat avantajul în al doilea act. Nainggolan a prins încă un şut perfect, la fel ca în etapa trecută şi l-a învins pe Gabriel.

Partida s-a încins teribil cu zece minute înainte de final. Cacciatore a scos mingea cu mâna din poartă şi a fost eliminat. Lapadula nu a iertat de la 11 metri, dar s-a implicat într-un conflict cu Olsen. Ambii jucători au lovit şi centralul i-a trimis la vestiare. La fel ca în meciul de pe San Siro cu Milan, Calderoni a fost providenţial, iar Lecce - Cagliari s-a încheiat 2 la 2.

Afla mai multe despre: ionuţ raduserie agenoa 

viewscnt
Articole similare