Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Italia | Cristiano nu e de ajuns! Surpriză URIAŞĂ în Serie A. Juve pierde la Verona, deşi CR7 a bătut un nou record

VIDEO Rezumate Italia |  Cristiano nu e de ajuns! Surpriză URIAŞĂ în Serie A. Juve pierde la Verona, deşi CR7 a bătut un nou record

Serie A

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Juventus a pierdut la Verona, formaţie care nu pierduse nici cu Milan şi nici cu Lazio.

Verona, ŞOCUL zilei în Serie A!

După remize cu Milan şi Lazio, Verona a dat lovitura şi a învins campioana din Serie A. Totuşi, Juventus a înscris prima. Ronaldo a luat o acţiune pe cont propriu, a punctat şi a devenit primul jucător din istoria bianconerilor cu zece meciuri consecutive în campionat cu gol marcat. Verona nu a cedat şi a întors scorul în ultimul sfert de oră. Borini l-a executat pe Sczeszny.

Apoi, Bonucci a făcut henţ în careu, iar centralul a dictat penalty. La 35 de ani, Pazzini a adus prima victorie a Veronei în faţa lui Juventus după patru ani.

Fiorentina a condus-o pe Atalanta la pauză. Chiesa l-a învins pe Gollini cu un şut de la distanţă. Echipa lui Gasperini a întors scorul în al doilea act. Zapata a restabilit egalitatea, cu a opta sa reuşită stagională. Introdus pe teren în repriza secundă, Malinoski l-a păcălit pe Dragowski şi i-a adus Atalantei prima victorie la Firenze după 27 de ani.

Continuă dezastrul pentru Torino

Torino şi-a continuat forma dezastruosă din ultima perioadă, chiar şi cu un nou antrenor pe bancă. La primul meci cu Moreno Longo, echipa granata a marcat prima în confruntarea de pe teren propriu contra Sampdoriei, prin Verdi. Genovezii s-au dezlănţuit însă în ultimele 20 de minute. Gaston Ramirez a executat perfect o lovitură liberă.

Tot el şi-a adus echipa în avantaj, din pasa excelentă a lui Quagliarella. Veteranul din atacul Sampdoriei a scos apoi o lovitură de la 11 metri, dar şi eliminarea lui Izzo.

Acelaşi Quagliarella a transformat lovitura de pedeapsă, iar echipa sa a câştigat cu 3 la 1. Torino a ajuns la cinci înfrângeri consecutive.

Afla mai multe despre: juventuscristiano ronaldoserie a 

viewscnt
Articole similare