Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate La Liga | Atletico şi Real Madrid, remiză pentru Barca! Huesca şi Celta Vigo au făcut spectacol

VIDEO Rezumate La Liga | Atletico şi Real Madrid, remiză pentru Barca! Huesca şi Celta Vigo au făcut spectacol

La Liga

Comentarii

A fost remiză în derby-ul Capitalei dintre Atletico Madrid şi Real Madrid. O remiză care poate ajuta Barcelona în lupta pentru titlu

Atletico tremură din ce în ce mai tare pentru titlu, după ce a ratat dramatic victoria în derbiul Madridului. Luis Suarez a deschis scorul contra Realului după  un sfert de oră. Uruguayanul putea face dubla după pauză, dar nu a mai reuşit să îl învingă pe Courtois. Real s-a trezit în finalul meciului, iar Benzema a ratat incredibil din faţa lui Oblak. Francezul şi-a luat revanşa cu două minute înainte de final şi a stabilit scorul final, 1-1. Cu o singură victorie în ultimele patru etape, Atletico mai are doar trei puncte avans faţă de Barcelona, dar şi un meci mai puţin. Real e pe trei, la cinci puncte în urma rivalei din Madrid.

Bilbao a câştigat cu Granada după un gol marcat în prelungiri.  Berenguer le-a adus trei puncte bascilor, care a urcat pe locul 8 în La Liga. Granada spera la un punct după ce egalase în minutul 78  prin Molina. Pentru Bilbao, Villalibre a marcat în startul partidei.Granada  a pierdut şi a rămas la 6 puncte de Europa League.

Real Sociedad şi-a consolidat locul al cincilea, după o victorie la limită cu Levante. Merino a marcat în minutul 10 singurul gol al meciului. Bascii au mai avut şi un penalti, ratat însă de Oyarzabal. Cu patru victorii şi două remize în ultimele şase meciuri, Sociedad s-a apropiat la trei puncte de locurile de Liga Campionilor.

Huesca şi Celta Vigo au făcut spectacol într-un meci cu şapte goluri şi numeroase răsturnări de scor. Santi Mina a deschis scorul pentru oaspeţi după numai cinci minute, dar ultima clasată a întors repede scorul. Siovas şi Mir au marcat la distanţă de două minute. La cabine s-a intrat tot la egaliatte. Nolito şi-a trecut în cont al cincilea gol al sezonului. După pauză, Celta a trecut din nou la conducere după reuşita lui Mallo, dar ultima clasată a avut puterea să mai revină o dată cu golul lui Ferreira. După doar două minute, Beltran a dat lovitura pentru Celta Vigo, iar galicienii continuă să spere la cupele europene.

Afla mai multe despre: atletico madridreal madridprimera divisionla ligarezumate la liga 

viewscnt
Articole similare