Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate La Liga. Barcelona a reuşit să câştige pe Camp Nou după trei eşecuri consecutive! Real Sociedad a făcut un pas greşit în bătălia sa pentru locul cinci în Spania

VIDEO | Rezumate La Liga. Barcelona a reuşit să câştige pe Camp Nou după trei eşecuri consecutive! Real Sociedad a făcut un pas greşit în bătălia sa pentru locul cinci în Spania

La Liga

Comentarii

Duminică au avut loc alte 5 meciuri din etapa cu numărul 34 din campionatul spaniol.

Barcelona a reuşit să câştige pe Camp Nou după trei eşecuri consecutive. Depay a deschis scorul în meciul cu Mallorca după 25 de minute de joc şi după o pasă perfectă a lui Jordi Alba. Busquets a dublat avantajul catalanilor în partea a doua. Ferran Torres a punctat şi el, dar reuşita i-a fost anulată pentru un ofsaid la Aubameyang (73). În loc de 3-0, s-a făcut 2-1. Raillo a marcat după o fază fixă, dar Mallorca nu a putut mai mult, iar Barca şi-a recâştigat poziţia secundă în clasament.

Real Sociedad a făcut un pas greşit în bătălia sa pentru locul cinci în Spania. Bascii au deschis scorul la Vallecas, cu Rayo, prin norvegianul Sorloth. Madrilenii au reuşit să egaleze cu un sfert de oră înainte de final. Falcao a fost la locul potrivit, iar Rayo are zece puncte peste prima echipă de sub linia retrogradării.

Elche şi Osasuna au terminat la egalitate primul meci al zilei de duminică în La Liga. Singura ocazie notabilă a primei reprize i-a aparţinut argentinianului Ponce. Primul gol a venit după mai mult de o oră de joc, de la punctul cu var: croatul Ante Budimir a marcat a cincea etapă consecutiv. Perre Milla a restabilit egalitatea, în ultimele minute. 

Jucătorii Granadei au marcat cele două goluri ale echipei lor în meciul cu Celta Vigo, dar echipa lor a luat doar un punct. Puertas şi-a dat autogol cu 20 de minute înainte de final. În prelungiri, Milla a trimis mingea în poarta corectă cu o execuţie superbă, iar andaluzii, primii sub linie, păstrează încă şanse de salvare de la retrogradare.

Afla mai multe despre: spania-barcelona-sociedad 

viewscnt
Articole similare