Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate La Liga | Marco Asensio, hattrick pentru Real Madrid. Sevilla, victorie fără emoţii cu Valencia

VIDEO Rezumate La Liga | Marco Asensio, hattrick pentru Real Madrid. Sevilla, victorie fără emoţii cu Valencia

La Liga

Comentarii

Marco Asensio a reuşit un hattrick în partida Real Madrid - Real Mallorca din La Liga.

Real Madrid s-a distrat cu Mallorca. Karim Benzema şi Marco Asensio au fost oamenii meciului. Francezul a marcat primul, încă din minutul 3, apoi Asensio a intrat în scenă. Fost jucător la Mallorca, Asensio a punctat în minutul 24, pentru ca Lee Kang In să marcheze un minut mai târziu golul de onoare al oaspeţilor. Cinci minute mai târziu, Asensio a punctat din nou şi a stabilit scorul pauzei. La zece minute de la reluare, acelaşi Asensio a marcat pentru Real Madrid, pentru ca Benzema în minutul 68 şi Isco în minutul 84 să ducă scorul la 6-1. Real Madrid este lider în La Liga, cu 16 puncte şi golaveraj 21-8.

Sevilla a trecut fără emoţii de Valencia în derby-ul de pe Sanchez Pizjuan. A fost 3 la 1 pentru echipa antrenată de Lopetegui. Papu Gomez a deschis scorul în minutul 3. Un autogol al lui Toni Lato a făcut ca tabela să arate 2 la 0 pentru gazde. Rafa Mir a punctat şi el pentru Sevilla, care nu a mai condus cu 3 la 0 în La Liga după doar 22 de minute de 18 ani. Scorul final a fost stabilit încă de la pauză când puştiul Hugo Duro, care a marcat şi etapa trecută cu Real a punctat pentru lilieci.

Espanyol a câştigat primul meci în acest sezon în campionat. Echipa antrenată de Vicente Moreno a avut două goluri anulate cu VAR în prima repriză. Ambele au fost reuşite de Raul De Tomas, dar de fiecare dată arbitrajul electronic a intervenit.  Până la urmă omul care a dat sezonul 23 de goluri ediţia trecută, de Tomas a punctat şi acum, din penalty. Espanyol a lăsat-o pe Alaves fără punct în La Liga, care e ultima în Spania cu un singur gol marcat.

Villareal s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa celor de la Elche. Pino a marcat primul pentru gazde, dar Mojica a egalat pentru Elche. Trigueros în minutul 39, Danjuma în minutul 60 şi Moreno în prelungirile partidei au marcat pentru echipa gazdă.


 

Afla mai multe despre: marco asensiola ligareal madrid 

viewscnt
Articole similare