Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate La Liga | Messi, decisiv pentru Barca în victoria de la Pamplona. Elche a produs surpriza cu Sevilla

VIDEO Rezumate La Liga | Messi, decisiv pentru Barca în victoria de la Pamplona. Elche a produs surpriza cu Sevilla

La Liga

Comentarii

Aici vezi rezumatele meciurilor disputate sâmbătă în La Liga. Barca a câştigat pe terenul Osasunei, iar Sevilla a pierdut la Elche

Messi nu a dat gol în Osasuna - Barcelona. A pasat însă decisiv la ambele reuşite din victoria catalanilor.

Elche a reuşit şocul în meciul de pe teren propriu cu Sevilla. Penultima în clasament înaintea etapei, echipa lui Fran Escriba a înscris de două ori în decurs de cinci minute la mijlocul reprizei a doua. Luuk De Jong a reaprins speranţele andaluzilor în minutul 90, dar a fost prea târziu. Elche s-a impus cu 2-1 şi a bifat prima victorie din istorie în faţa Sevillei.

Derbiul de la retrogradare dintre Cadiz şi Eibar a fost decis de reuşita lui Negredo din finalul primei reprize. A fost golul care i-a dus pe andaluzi la şase puncte de zona retrogradării. Eibar putea salva un punct, după ce a primit penalti în partea a doua. Marcator în meciul cu Atletico, portarul Dmitrovic şi-a asumat din nou responsabilitatea. Numai că de această dată a ratat şi şi-a îngropat echipa în zona roşie a clasamentului.

Valladolid a obtinut o victorie mare in lupta pentru evitarea retrogradarii, contra lui Getafe. Oscar Plano a deschis scorul pe Jose Zorilla dupa o faza superba in trei cu  Sergi Guardiola si Orellana. La jumatatea reprizei era deja 2-0 pentru gazde. Weismann a punctat din nou, dupa ce marcase si in tur. Jaime Mata a redus din diferenta inainte de pauza, dar Valladolid a reuşit să apere avantajul in partea secunda si s-a impus cu 2-1.
 

Afla mai multe despre: leo messibarcelona,  

viewscnt
Articole similare