Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate La Liga | Real Madrid fără victorie la debut. Fotbalistul dorit de Dinamo a marcat pentru Cadiz

VIDEO Rezumate La Liga | Real Madrid fără victorie la debut. Fotbalistul dorit de Dinamo a marcat pentru Cadiz

La Liga

Comentarii

Real Madrid nu a putut trece de Real Sociedad în prima etapă din La Liga. Jorge Pombo de la Cadiz, jucătorul urmărit de Dinamo, a marcat pentru echipa sa în deplasare

Sociedad - Real Madrid 0-0
De cinci ani nu a mai început Real un campionat fără victorie şi fără gol marcat. Pe terenul lui Real Sociedad, Zidane l-a trimis din primul minut pe Odegaard, dar ocaziile au venit poarta lui Courtois. Isak a ratat o dublă şansă în faţa portarului belgian. Campioana a replicat în partea a doua, prin şutul tare al lui Benzema, parat de Remiro. S-a terminat 0-0, iar Real începe cu stângul cursa de apărare a titlului.

Betis - Valladolid 2-0

Betis a început perfect sezonul. Andaluzii au câştigat şi în a doua etapă din La Liga, 2-0 cu Valladolid. Plano a făcut henţ în careu, iar de la 11 metri, Nabil Fekir nu i-a dat nicio şansă lui Jimenez şi a deschis scorul. Apoi, William Carvalho a prins un voleu fabulos, a marcat primul său gol după o pauză de doi ani şi a stabilit scorul final încă din minutul 18.

Granada - Alaves 2-1
Ca şi în sezonul trecut, Granada are un start perfect. După o victorie în prima etapă cu Bilbao, andaluzii au bifat-o şi pe a doua, tot pe teren propriu, cu Deportivo Alaves. La 35 de ani, Soldado a arătat o viteză incredibilă şi a deschis scorul pe contraatac cu o execuţie frumoasă. Bascii au egalat repede. Joselu a prins o torpilă din lovitură liberă, pe care portarul gazdelor nici n-a văzut-o. Golul de trei puncte a venit în final - venezuleanul Machis l-a învins din două încercări pe Pacheco, iar Granada s-a impus.

Huesca - Cadiz 0-2
Cadiz a revenit după 14 ani în La Liga şi a câştigat derby-ul nou-promovatelor, cu Huesca. Alvaro Negredo a marcat la debutul său pentru Cadiz. Atacantul de 35 de ani a deschis scorul în minutul 10, după o gravă eroare a lui Fernandez. Pombo Escobar a risipit emoţiile cu reuşita sa din finalul partidei. A fost un meci perfect şi pentru Cifuentes. Goalkeeperul de 41 de ani a păstrat poarta intactă la debutul său în La Liga.

Afla mai multe despre: real madridla ligajorge pombo 

viewscnt
Articole similare