Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMATE La Liga | Real Madrid i-a cedat primul loc Barcelonei înainte de El Clascio! Surpriză: Levante, victorie contra trupei lui Zidane!

VIDEO REZUMATE La Liga | Real Madrid i-a cedat primul loc Barcelonei înainte de El Clascio! Surpriză: Levante, victorie contra trupei lui Zidane!

La Liga

Comentarii

Real Madrid i-a cedat Barcelonei primul loc în La Liga chiar inainte de El Clasico, după ce a pierdut surprinzător cu Levante. Echipa lui Zidane a controlat partida şi a avut câteva ocazii mari de a marca, dar portarul Aitor Fernandez a prins o zi mare.

Levante a dat lovitura pe final, când Morales a înscris cu un şut spectaculos. Este prima înfrângere în campionat pentru Real în ultimele 16 etape.

Madrilenii vor juca miercuri primul meci din optimile Ligii Campionilor, cu Manchester City, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 22:00.

Messi i-a adus victoria Barcelonei în meciul cu Eibar, cu 4 goluri marcate. dintre care un hattrick reuşit în prima repriză. Mai mult de o lună trecuse de când argentinianul nu mai marcase. A deschis scorul cu un şut spectaculos, după ce a driblat câţiva adversari. Pe finalul primei reprize, a punctat de două ori în trei minute şi a stabilit scorul pauzei.



Au fost şi 4 goluri anulate pentru offside, câte două pentru fiecare echipă.
În ultimele două minute, catalanii au mai punctat de două ori. Messi a reuşit al patrulea gol, iar Arthur a stabilit scorul final, 5-0 pentru Barcelona, care a ajuns la 4 victorii consecutive în La Liga înaintea marelui El Clasico, de duminica viitoare.

Până atunci, Barcelona va juca marţi, cu Napoli, în turul optimilor Champions League. Partida va fi de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Valencia a pierdut încă un meci la trei goluri diferenţă după 1-4 cu Atalanta în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Revelaţia Real Sociedad a avut 2-0 la pauză în faţa liliecilor. Merino a înscris pentru 1-0 în minutul 12, iar Monreal a dublat avantajul în prelunigirile reprizei. Golul serii l-a înscris Januzaj imediat după reluarea partidei. A fopst şi ultima reuşită a serii la San Sebastian, iar Sociedad continuă să fie pe loc de grupele Ligii.

Celta Vigo a obtinut o victorie mare in lupta pentru evitarea retrogradarii. N-a fost deloc usor in fata lui Leganes, mai ales ca echipa lui Oscar Garcia a jucat 70 de minute in inferioritate numerica. Eliminiarea lui Bradaric i-a mobilizat si mai tare pe galicieni. Reusita de trei puncte a venit dupa o faza fixa. Golgheterul Iago Aspas a inscris din centrarea lui Olaza si Celta-Leganes s-a terminat 1-0.

Afla mai multe despre: rezumate la ligareal madrid 

viewscnt
Articole similare