Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate La Liga | Real Madrid, victorie la Levante. Barcelona, primul pas greşit! Athletic Bilbao are probleme mari: a treia înfrângere în patru etape!

VIDEO Rezumate La Liga | Real Madrid, victorie la Levante. Barcelona, primul pas greşit! Athletic Bilbao are probleme mari: a treia înfrângere în patru etape!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a impus pe Ciutat de Levante, scor 2-0. Partida a fost în direct la Telekom Sport.

Barcelona a făcut primul pas greşit în acest campionat, sub comanda lui Koeman. Golurile au venit încă din start. De Jong a deschis scorul pentru câştigătoarea Europa League după opt minut de joc. Barca a egalat imediat. Coutinho l-a executat pe Bunu. Sevilla putea intra din nou în avantaj în repriza a doua, dar devierea lui Araujo a lovit bara porţii catalanilor. Finalul i-a aparţinut Barcelonei. De Jong nu a putut înscrie nici el, iar în prelungiri lui Messi i-a fost refuzat un penalty. S-a terminat 1-1, iar cele două echipe au câte şapte puncte după primele trei runde.

Real Madrid a obţinut a treia victorie în patru etape şi este lider în La Liga. Vinicius Junior a marcat în prima repriză, cu o execuţie frumoasă. Levante a replicat la un corner, dar lovitura de  cap a lui Vukcevic a lovit bara. Tot în bară a trimis şi Benzema, în startul reprizei secunde. Courtois a ieşit şi el la rampă cu o intervenţie excelentă în faţa lui Clerc. În prelungiri, Benzema a stabilit scorul final, 2-0 pentru Real Madrid.

Granada a condus cu 1-0 la Cadiz, dar până la urmă a plecat cu un singur punct de pe terenul nou promovatei. Sanchez a marcat pentru echipa de Europa League. Oaspeţii puteau închide meciul din prima repriză, dar Puertas şi Kennedy au lovit bara la aceeaşi fază. Cadiz a egalat în partea a doua prin Alejo, iar cele două echipe au câştigat câte un punct şi au ajuns la cota 7.

Athletic Bilbao a pierdut al treilea meci în patru etape şi este pe penultimul loc în Spania. Deportivo Alaves s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, după reuşita lui Rodrigo Ely, venită cu 20 de minute înainte de final. Fundaşul brazilian decisese şi partida jucată în campionatul trecut pe Medizoroza. În final, Duarte a fost eliminat, dar nici în inferioritate Bilbao nu a reuşit egalarea.

Osasuna s-a impus pentru prima data pe teren propriu in acest sezon, 2-0 cu Celta. Un fost jucator al echipei din Vigo a decis meciul de pe El Sadar. Roncaglia a deschis scorul la jumatatea primei reprize cu un gol de generic. In partea secunda, argentinianul si-a trecut in cont si un assist pentru conationalul sau, Calleri. Celta nu castiga de trei etape, iar in ultimele doua runde a incasat cinci goluri fara sa marcheze vreunul.

Afla mai multe despre: la ligareal madrid 

viewscnt
Articole similare