Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO: Rezumate La Liga şi Serie A: Răzvan Marin, decisiv pentru Cagliari. Sevilla este lider în Spania! Milan, debut cu dreptul

VIDEO: Rezumate La Liga şi Serie A: Răzvan Marin, decisiv pentru Cagliari. Sevilla este lider în Spania! Milan, debut cu dreptul

Serie A

Comentarii

Aici ai rezumatele zilei din La Liga şi Serie A.

AC Milan a debutat cu dreptul în noul sezon din Serie A. Formaţia lui Stefano Pioli a câştigat pe terenul Sampdoriei, scor 1-0, prin golul marcat în minutul 9 de Brahim Diaz, fotbalist împrumutat de la Real Madrid.

În celălalt meci al zilei, Cagliari a remizat, 2-2 cu Spezia. Răzvan Marin a fost titular şi a oferit o pasă de gol la prima reuşită a lui Joao Pedro. Acelaşi Joao Pedro a marcat şi al doilea gol al gazdelor, din penalty. Pentru Spezia au punctat Gyasi şi Bastoni.

Rezumate La Liga

În Spania, Sevilla a câştigat pe terenul lui Getafe. Singurul gol al meciului a fost marcat în repriza secundă  de Erik Lamela, care se bucură de un debut perfect în tricoul andaluzilor. Argentinianul are trei goluri în primele două runde de campionat!

Sevilla a punctat în prelungirile meciului şi este lider în La Liga, alături de Atletico Madrid, singurele formaţii cu maxim de puncte în primele două runde. Sevilla joacă etapa viitoare la Elche, în timp ce Atletico primeşte acasă Villarreal.

În celălalt meci al zilei, Celta Vigo a remizat la Pamplona, scor 0-0. A fost primul punct obţinut în acest sezon de galicieni, în timp ce Osasuna rămâne neînvinsă în primele două runde, dar şi fără victorie.

Afla mai multe despre: sevillaac milanlamelabrahim diaz 

viewscnt
Articole similare