Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate La Liga. ŞOC în Spania: Real Madrid a fost demolată de Valencia! Villarreal a ajuns la patru victorii consecutive

VIDEO Rezumate La Liga. ŞOC în Spania: Real Madrid a fost demolată de Valencia! Villarreal a ajuns la patru victorii consecutive

La Liga

Comentarii

Real Madrid a pierdut pe Mestalla, scor 1-4 în faţa formaţiei Valencia.

Valencia a beneficiat de trei penalty-uri în partida cu Real Madrid, dar şi de un autogol al lui Raphael Varane. Formaţia levantină a revenit incredibil de la 0-1 şi a câştigat în cele din urmă cu un categoric, 4-1. Carlos Soler a marcat golurile grupării gazdă, în timp ce Karim Benzema a marcat pentru Real Madrid.

Real Sociedad a revenit pe primul loc în La Liga după 2-0 cu Granada. Bascii au întâlnit însă o echipă andaluză decimată de coronavirus. Cu multe cazuri în lot, Granadei nu i s+a permis să trimită în teren niciun jucător care   a evoluat joi în Europa League. Astfel, a avut pe foaie o echipă încropită formată din 12 jucători plus un portar de la juniori, Angel, care a făcu minuni. Sociedad a dominat copios, dar nu a înscris decât de două ori, în prima repriză. Prin Monreal şi Oyarzabal. În repriza a doua  Willian Jose a ratat un penaltz pentru basci, iar la ultima fază Machis a ratat şi el un 11 metri acorddat Granadei.

Valladolid a castigat primul meci din acest sezon de La Liga, 2-1 cu Bilbao. Gazdele au avut două goluri avans până în minutul 86. Orellana din penalty şi Marcos Andre au înscris pentru Valladolid. pe final şi bascii au beneficiat de o loviturp de la 11 metri. Iniaki Williams a transformat, dar a fost tarziu pentru a mai obţine măcar un punct.

Villarreal a ajuns la patru victorii consecutive. După succesul din Europa League cu Maccabi Tel Aviv, submarinul galben a câştigat şi pe terenul lui Getafe. Paco Alcacer a deschis scorul în minutul 11 şi a ajuns la cinci reuşite în acest campionat.  Gazdele au egalat prin Arrambari, al cărui trasor l-a lăsat fără reacţie pe Asenjo. Getafe nu s-a bucurat niciun minut, pentru că Villarreal a trecut din nou în avantaj, după reuşita lui Trigueros. Gerrard Moreno a sigilat victoria submarinului galben în repriza a doua, iar trupa lui Unai Emery se implică în lupta la titlu în Spania.

In a doua jumatate a clasamentului din La Liga, Levante şi Alaves au terminat la egalitate 1-1. Perez a deschis scorul în minutul 4 pentru oaspeţi, care au jucat o oră în 10, după eliminarea lui Mendez (min 34). Levante a profitat după pauză şi a egalat prin Morales. 

Afla mai multe despre: real madridrezumate la liga 

viewscnt
Articole similare