Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate La Liga | Spectacol în primele două meciuri ale zilei din Spania. Cristi Ganea nu a prins lotul la Bilbao

VIDEO Rezumate La Liga | Spectacol în primele două meciuri ale zilei din Spania. Cristi Ganea nu a prins lotul la Bilbao

La Liga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Valladolid şi Leganes au oferit un meci extrem de spectaculos, cu patru goluri. Derby-ul zilei s-a jucat pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.

Valladolid - Leganes

Leganes, a scăpat printre degete victoria în primul meci al anului din La Liga, contra lui Valladolid. Startul partidei a fost absolut nebun, cu trei goluri în decurs de 13 minute. Leganes a deschis scorul, a fost egalată şi a revenit în avantaj.

Leganes putea intra chiar în avantaj de două goluri la cabine, dar Braithwaite a oferit ratarea începutului de an. Ocazia s-a răzbunat în finalul meciului. Unal a făcut dubla şi restabilit egalitatea. Leganes putea pleca totuşi cu toate cele trei puncte de la Valladolid. En Nesiri şi Carillo au ratat inexplicabil în prelungiri, iar Leganes a terminat turul campinatului fără victorie în deplasare şi pe loc de retrogradare.

Sevilla - Athletic Bilbao

Cristi Ganea nu a fost convocat pentru deplasarea celor de la Athletic Bilbao de pe terenul Sevillei. Bascii au deschis scorul în prima repriză prin Ander Capa în minutul 15 şi, în ciuda unei dominări sterile a gazdelor, au intrat la cabine în avantaj, cu acest scor.

După pauză, presiunea gazdelor a crescut, iar după o oră de joc, Sevilla a restabilit egalitatea în urma unei faze controversate, soldate cu un autogol. Nunez şi-a trimis mingea în propria poartă în urma unei centrări şi tabela de pe Ramon Sanchez Pizjuan arăta din nou, egalitate.

Şutul bombă al lui Dani Garcia a ocolit de puţin poarta, iar Sevilla - Bilbao s-a terminat 1-1.

Afla mai multe despre: la ligacristi ganearezumate la liga 

viewscnt
Articole similare