Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate La Liga | Villarreal a smuls o remiză pe Santiago Bernabeu. Alaves a produs surpriza zilei şi a câştigat cu Atletico Madrid

VIDEO Rezumate La Liga | Villarreal a smuls o remiză pe Santiago Bernabeu. Alaves a produs surpriza zilei şi a câştigat cu Atletico Madrid

La Liga

Comentarii

Real Madrid şi Atletico Madrid au făcut paşi greşiţi în această rundă din La Liga.

Real Madrid şi Villarreal au remizat alb pe Bernabeu, dar echipa lui Ancelotti va încheia şi această etapă pe primul loc. Courtois a respins incredibil şutul lui Danjuma în prima repriză, iar madrilenii au replicat în al doilea act. Militao a trimis pe lângă din faţa porţii, iar meciul s-a încheiat 0 la 0.

Atletico a pierdut primul său meci din acest sezon, după ce a fost învinsă surprinzător de Alaves, ultima clasată. Laguardia a înscris unicul gol al meciului, în minutul 4 . Alaves nu o mai bătuse pe Atletico din 2003 dintr-un meci în care Adrian Ilie a fost printre marcatori.

Sevilla a învins-o şi pe Espanyol şi a obţinut a treia victorie consecutivă pe propriul teren. En Nesiry a marcat unicul gol al primei reprize, dar meciul s-a complicat pentru andaluzi din minutul 65. Delaney a primit două cartonaşe galbene pentru proteste în aceeaşi fază. Chiar şi în zece, echipa lui Lopetegui a mai înscris o dată. Rafa Mir a stabilit scorul final, Sevilla - Espanyol 2 la 0.

Valencia a scos un punct mare pe teren propriu, contra lui Bilbao. Inigo Martinez a deschis scorul cu o superbă lovitură de cap, iar bascii au beneficiat şi de avantajul omului în plus. Maxi Gomez a fost eliminat în minutul 85. Marcos Andre a înscris în premieră în tricoul liliecilor, dar Bilbao a avut şansa victoriei la ultima fază. Inaki Williams a ratat o ocazie uriaşă, în confruntarea în care a egalat recordul lui Laranaga. Atacantul a evoluat în 202 meciuri consecutive din La Liga.

 

Afla mai multe despre: la ligarezumate primera divisionrezumate la ligareal madrid 

viewscnt
Articole similare