Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate LaLiga. Real Madrid a întors incredibil scorul cu Valencia, în trei minute

VIDEO | Rezumate LaLiga. Real Madrid a întors incredibil scorul cu Valencia, în trei minute

La Liga

Comentarii

Real Madrid a făcut un meci slab la Valencia, dar a plecat cu toate punctele de pe Mestalla. Los blancos au fost cu posesia, iar liliecii cu fazele de poartă. Guedes a ratat o şansă mare în startul primei părţi. Golul a venit din partea lui Hugo Duro, care a marcat primul său gol la seniori chiar în poarta lui Real Madrid. Real a întors în în patru minute într-unj final nebun. Vinicius a reuşit să egaleze cu un şut deviat. Apoi a centrat pentru Benzema, care a înscris cu umărul şi a urcat-o pe Real pe primul loc în La Liga.

Villarreal a înregistrat al patrulea egal consecutiv în acest sezon de La Liga. A fost o remiză fără goluri pe terenul Mallorcăi. Senegalezul Dia a fost la un pas de un super gol pentru Submarinul Galben, dar s-a opus Manolo Reina.

Alvaro Moreno a ratat şi el ţinta pentru gazde, care au reuşit să trimită mingea ăn plasă pe final prin americanul Hoppe, dar reuşita a fost anulată.

 


Espanyol a deschis scorul pe Estadio Benito Villamarin. Aleix Vidal a dat primul său gol  pentru Epsanyol. Betis a întors scorul în finalul primei părţi. Brazilianul Willian Jose a egalat după o minge recuperată de fostul tunar Hector Bellerin. Nebil Fekir a făcut ca la pauză tabela să arate 2 la 1 pentru gazde.

Betis a rămas însă în  zece după eliminarea lui Pezzella şi a venit şi egalarea. După ce etapa trecută a fost bătută de Atletico Madrid cu un gol în minutul 99, acum Espanyol a scos un punct cu un gol marcat de uruguaiaul Cabrera în minutul 90 plus 7.

Sociedad şi Sevilla au remizat fără goluri într-unul din derby-urile etapei din Spania. Bascii au avut şansa victoriei, dar omul lor numărul 1, Oyarzabal a ratat un penalty.

Sevilla e neînvinsă după 5 etape şi are 8 puncte în La Liga, dar şi un meci mai puţin ca Real Sociedad care are cu două mai mult.

Afla mai multe despre: rezumatespaniavideo 

viewscnt
Articole similare