Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate LaLiga. Xavi, debut cu victorie în derby-ul Barcelona - Espanyol

VIDEO | Rezumate LaLiga. Xavi, debut cu victorie în derby-ul Barcelona - Espanyol

La Liga

Comentarii

Xavi şi-a început aventura pe banca Barcelonei cu un succes în derbyul Cataluniei. Depay a marcat din penalty unicul gol al confruntării cu Espanyol. Echipa de pe Camp Nou a avut însă mare noroc, pentru că în final, nou-promovata a ratat două ocazii uriaşe. Dimata nu a nimerit ţinta dintr-o poziţie perfectă, iar De Tomas a trimis în bară.

Atletico Madrid a câştigat cu Osasuna, dar a suferit enorm până la gol. Izbavirea a venit de la lovitura de cap a fundaşului Felipe, care s-a petrecut în minutul 87. În prelungiri, oaspeţii au atacat inclusiv cu portarul, iar Carrasco a fost aproape de un gol senzaţional. Şutul său a lovit însă bara, dar echipa lui Simeone a câştigat şi rămâne bine plasată în lupta pentru titlu.

Villarreal joacă în grupele Champions league  unde e pe loc optimi, dar în La Liga nu se regăseşte.  A mai făcut un egal al şaptelea  din acest, în depalsare cu Celta Vigo. A condus până în minutul 72 după reuşita lui Alberto Moreno, când Celta a egalat prin Mendez. Ambele goluri au fost marcate după erori. Villarreal - Celta s-a terminat 1-1 şi submarinul galben continuă să nu poată lega două victorii în acest sezon.

Nici Sevilla nu a revenit bine după pauza internaţională. Echipa lui Lopetegui a fost condusă de două ori acasă  de alaves. Fundaşul Laguardia a marcat primul în startul partidei. Ocampos a reuşit să egaleze pentru andaluzi. În al şaptelea minut de prelungiri al primei reprize, Joselu a înscris din penalty, iar la cabine s-a intrat cu 1-2. Golul egalizator al Sevillei a venit în prelungirile meciului, din partea lui Rakitic.

Afla mai multe despre: barcelonarezumatespaniavideo 

viewscnt
Articole similare