Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate NBA: Kawhi Leonard şi-a îngropat fosta echipă cu o prestaţie stelară

VIDEO | Rezumate NBA: Kawhi Leonard şi-a îngropat fosta echipă cu o prestaţie stelară

NBA

Comentarii

Cel mai spectaculos baschet de pe planetă, NBA, a programat trei meciuri în noaptea de joi spre vineri.

  • Atlanta Hawks - Miami Heat 97-106
  • New Orleans Pelicans - Denver Nuggets 122-107
  • LA Clippers - San Antonio Spurs 103-97

Duelul serii a fost reprezentat de înfruntarea dintre LA Clippers şi San Antonio Spurs, în care Kawhi Leonard a fost one-man show. Coordonatorul de joc al lui Clippers şi-a dezmembrat fosta echipă cu o performanţă stelară. 38 de puncte, 12 recuperări şi 5 assisturi a reuşit Leonard în victoria cu 103-97 în faţa lui San Antonio Spurs. Al şaselea succes din acest sezon a dus-o pe Clippers pe locul 7 în Conferinţa de Vest. San Antonio, care a înregistrat acum prima înfrângere a sezonului, a căzut pe locul 5.

Meciul cu cele mai multe puncte a fost cel dintre  New Orleans Pelicans şi Denver Nuggets. Gazdele din New Orleans s-au impus cu 122-107 şi au scăpat de ultima poziţie în Conferinţa de Vest. Jahlil Okafor a fost omul meciului pentru Pelicans, încheind seara cu 29 de puncte în dreptul său.

Nu în ultimul rând, Miami Heat a obţinut a cincea victorie din acest sezon, după ce s-a impus cu 106-97 pe terenul celor de la Atlanta Hawks. Jimmy Butler a fost declarat omul meciului, deşi a încheiat partida cu doar cinci puncte în dreptul său. Buttler a punctat însă la capitolul impresie cu cele 9 recuperări şi 11 pase decisive. Kendrick Nunn a terminat meciul ca lider al marcatorilor, cu 28 de puncte.

 

Afla mai multe despre: nbabaschetmiami heatnew orleans pelicansla clippers 

viewscnt
Articole similare