Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate NBA. LeBron James şi Los Angeles Lakers, deasupra tuturor! "King LeBron", 27 de puncte marcate în meciul cu Brooklyn Nets

VIDEO | Rezumate NBA. LeBron James şi Los Angeles Lakers, deasupra tuturor! "King LeBron", 27 de puncte marcate în meciul cu Brooklyn Nets

Baschet

Comentarii

Victorie importantă obţinută de Los Angeles Lakers, vineri dimineaţă, pe "Barclays Center" din New York, împotriva gazdelor de la Brooklyn Nets, scor 128-113, într-o nouă reprezentanţie din NBA.

Lakers a profitat de forma foarte slabă traversată de Brooklyn Nets şi i-a administrat a cincea înfrângere consecutivă, chiar la ea acasă. Cel mai bun marcator a fost starul LeBron James - marcator a 27 de puncte, 12 recuperări şi 10 pase decisive, însă meritele victoriei se pot îndrepta şi către Rajon Rondo - care a izbutit 10 pase decisive şi Dwight Howard - cu 12 recuperări. 

Los Angeles Lakers este lider în Conferinţa de Vest cu 36 de victorii şi 9 înfrângeri.

Record la partida Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks

Cel mai bun marcator al serii a fost Damian Lilliard de la Portland Trail Blazers, cu 47 de puncte marcate împotriva celor de la Dallas Mavericks. Chiar dacă a câştigat duelul de la distanţă cu Luka Doncic la numărul de puncte marcate, slovenul a fost cel care a zâmbit la final. Dallas Mavericks s-a impus, într-un final, pe "Moda Center" din Portland, scor 133-125.

La partida dintre Portland Trail Blazers şi Dallas Mavericks s-a stabilit recordul de coşuri de trei puncte marcate în istoria NBA: 43! 

REZULTATE şi REZUMATE NBA

  • Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 112-124
  • Brooklyn Nets - Los Angeles Lakers 113-128
  • Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks 125-133

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare