Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Serie A | Cristiano marchează în prima etapă! Remiză între români în Sassuolo - Cagliari şi debut pentru Marin şi Drăguş

VIDEO Rezumate Serie A | Cristiano marchează în prima etapă! Remiză între români în Sassuolo - Cagliari şi debut pentru Marin şi Drăguş

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin şi Denis Drăguş au debutat la Cagliari, respectiv Crotone. Cristiano Ronaldo a marcat încă din prima etapă contra Sampdoriei.

Pentru Juventus nu a fost o noutate că a debutat cu succes într-un nou campionat, fapt care s-a întâmplat în ultimii cinci ani. Premiera a fost pe bancă, acolo unde a stat pentru prima dată Andrea Pirlo, dar şi marcatorul care a schimbat tabela. Suedezul Kulusevski, adus de la Parma pentru 25 de milioane de euro, a marcat la debut cu o execuţie marca Dybala. Bonucci a debulat avantajul bătrânei doamne cu un sfert de oră înainte de final. Ultimul cuvânt l-a avut Cristiano: portughezul a marcat golul 53 de 65 de partide disputate în Serie A şi i-a oferit lui Pirlo debutul perfect pe banca lui Juventus.

Duelul românilor titulari în Serie A s-a încheiat remiză. Vlad Chiricheş a fost în teren din primul minut pentru Sassuolo, iar Răzvan Marin la fel la Cagliari. După o primă repriză spectaculoasă, dar fără goluri, în partea a doua au venit şi reuşitele. Giovani Simeone a deschis scorul pentru sarzi, după o centrare perfectă a lui Joao Pedro. Sassuolo a reuşit să egaleze în ultimele minute, după o lovitură liberă excelent executată de Bourabia.

Parma - Napoli a fost primul meci din Serie A care s-a disputat cu spectatori, după izbucnirea pandemiei de coronavirus. O mie de fani, dar şi noul patron american al Parmei au urmărit de pe stadion înfrângerea cu 0 la 2 în faţa echipei lui Gattuso. Deşi a plătit 70 de milioane de euro pe Osimhen, Napoli a obţinut cele trei puncte tot cu ajutorul veteranilor. Mertens a deschis scorul după mai bine de o oră de joc. Aflat la meciul 350 în tricoul formaţiei de pe San Paolo, Lorenzo Insigne a stabilit scorul final, Parma - Napoli 0 la 2.

Denis Drăguş a început cu o înfrângere aventura de la Crotone. Atacantul împrumutat de la Stadard Liege a prins pe teren ultimele patru minute din înfrângerea de la Genova, scor 1 la 4. Trei dintre jucătorii achiziţionaţi în această vară, plus veteranul Pandev au marcat împotriva nou-promovatei. În minutul nouă era deja 2 la 0. Destro a deschis scorul, iar Pandev, cu o scăriţă elegantă, a înscris golul său cu numărul 95 din Serie A. Oaspeţii au redus din diferenţă prin Riviere, dar avantajul de două goluri al genovezilor s-a refăcut până în pauză. Zappacosta a punctat superb. În actul secund, Pjaca a stabilit scorul final, Genoa - Crotone 4 la 1.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldorăzvan marindenis drăguş 

viewscnt
Articole similare