Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A: Cu Răzvan Marin titular, Empoli a învins-o acasă pe Sassuolo. Napoli e invincibilă în Serie A. Milan s-a chinuit serios cu Spezia

VIDEO | Rezumate Serie A: Cu Răzvan Marin titular, Empoli a învins-o acasă pe Sassuolo. Napoli e invincibilă în Serie A. Milan s-a chinuit serios cu Spezia

Serie A

Comentarii

Sâmbătă au avut loc alte 4 meciuri din Serie A.

VIDEO | Rezumate Serie A

Milan s-a chinuit serios cu Spezia, dar a luat toate cele trei puncte. Theo Hernandez a marcat unicul gol al primei reprize. Diavolii au luat gol de la Maldini. Fiul legendarului Paolo Maldini l-a învins pe Tătăruşanu. Veteranul Giroud a salvat-o pe Milan. A înscris superb, apoi a fost eliminat. Milan - Spezia s-a încheiat 2 la 1.

Napoli e invincibilă în Serie A! Osimhen a fost protagonistul primei reprize. Nigerianul a facut henţ în propriul careu în minutul 16. Lookman a marcat cu emoţii de la punctul cu VAR. Câteva minute mai târziu, Osimhen a pus capul la centrarea lui Zielinski şi a egalat. Tot el a creat faza din care Elmas a întors rezultatul. Lookman a fost aproape de dublă după pauză. Şutul său deviat a lovit transversala. Liderul a câştigat cu 2 la 1 şi s-a distanţat la 8 puncte de bergamasci. Din aprilie nu a mai pierdut Napoli în Serie A.

Cu Răzvan Marin titular, Empoli a învins-o acasă pe Sassuolo. Baldanzi a marcat golul de 3 puncte împotriva echipei lui Dionisi. Ambele echipe au rămas la mijlocul clasamentului, iar Empoli s-a apropiat la un punct de Sassuolo.

Cu Ionuţ Radu şi Chiricheş accidentaţi, Cremonese a obţinut o remiză pe terenul Salernitanei. Fostul golgheter de la Milan, Piatek, a marcat în minutul 3. Okereke a egalat, dar tot gazdele au intrat în avantaj la pauză. Coulibaly a înscris. Ciofani a salvat un punct pentru Cremonese, care a părăsit ultima poziţie.

Afla mai multe despre: serie a-răzvan marin-napoli 

viewscnt
Articole similare