Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMATE Serie A | Fiorentina - AC Milan, meci nebun pe Artemio Franchi! Ronaldo a marcat pentru Juventus cu SPAL

VIDEO REZUMATE Serie A | Fiorentina - AC Milan, meci nebun pe Artemio Franchi! Ronaldo a marcat pentru Juventus cu SPAL

Serie A

Comentarii

Pe Artemio Franchi, Fiorentina şi AC Milan au terminat la egalitate episodul cu numărul 160 în Serie A. Rossonerii au marcat primii, prin croatul Ante Rebic, fostul jucător al Fiorentinei. La câteva minute, Fiorentina a rămas în 10, după eliminarea lui Dalbert, iar AC Milan avea în mână cele 3 puncte. Gruparea viola a jucat excelent în inferioritate şi a egalat după un penalty obţinut de Cutrone, fostul fotbalist al Milanului. Chilianul Pulgar a marcat de la 11 metri, iar Fiorentina-Milan s-a terminat 1-1, cel mai întâlnit rezultat între cele două.

Ronaldo a marcat şi cu SPAL şi a ajuns la 21 de goluri în acest sezon în 21 de meciuri jucate. Mai mult, a înscris în 11 partide consecutive în Serie A, performanţă reuşită în istorie doar de Qualiriarella şi de Batistuta. A fost golul de 1-0 al partidei de la Ferrara. Ramsey a dublat avantajul torinezilor după o oră de joc cu primul lui gol în Serie A. Faza din care SPAL a redus din diferenţă a stârnit amuzament. Sistemul de comunicaţie din camera VAR nu a funcţionat, iar oficialii au fost nevoiţi să improvizeze. Petagna a marcat din penalty. Juventus a câştigat cu 2-1 şi e sigură de orma poziţie în Italia şi după etapa cu numărul 25.

Udinese a marcat prima în deplasarea de la Bologna. Okaka a fpcut 1-0 din pasa lui de Paul. Gazdele au făcut un meci slab şi au reuşit să egaleze abia în final. Palacio a înscris în prelungiri primul lui gol din acest an, după o decizie luată cu ajutorul sistemului Var. Pentru Udinese a fost a treia remiză consecutivă.

 

Afla mai multe despre: serie arezumate 

viewscnt
Articole similare