Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A. Inter a întors spectaculos scorul pe terenul Fiorentinei. Toate rezultatele de miercuri

VIDEO  | Rezumate Serie A. Inter a întors spectaculos scorul pe terenul Fiorentinei. Toate rezultatele de miercuri

Serie A

Comentarii

Inter a întors spectaculos pe terenul Fiorentinei. Toscanii au deschis scorul prin Sottil şi au intrat în avantaj la pauză. Campioana Italiei a revenit în doar patru minute. Darmian a egalat, iar Dzeko a făcut 2-1.Fiorentina a rămas în zece, iar Perisic a închis tabela în final. Inter s-a instalat provizoriu pe primul loc în Serie A.

Atalanta a câştigat pentru prima dată două meciuri la rând în acest sezon, însă a fost tot un succes la un gol diferenţă, la fel ca şi precedentele două. Cu Vlad Chiricheş doar pe bancă, apărarea lui Sassuolo a fost depăşită după doar trei minute de la startul partidei. Gosens a marcat. Atalanta şi-a dublat avantajul tot printr-un fundaş. Revenit în această vară, Zapacosta a punctat pentru bergamasci după şase ani. Berardi a readus-o în joc pe Sassuolo, cu reuşita sa din finalul reprizei. Defrel a avut cea mai mare şansă de a egala (52), dar a trimis alături iar Atalanta - Sassuolo s-a terminat 2-1.

În primul meci al etapei a cincea, Bologna şi Genoa au remizat, 2 la 2.

De-abia în repriza secundă s-a marcat însă pe Renato Dall Ara. Gazdele au preluat conducerea, datorită golului înscris de Hickey. S-au bucurat însă doar câteva minute, pentru că Destro a restabilit egalitatea. Când nimeni nu se mai aştepta, s-au înscris încă două goluri, ambele din penalty.

Arnautovic a dus-o pe Bologna în avantaj, dar imediat centralul le-a dat lovitură de la 11 metri şi oaspeţilor, iar Criscito nu a ratat.

 

Afla mai multe despre: serie arezumatevideo 

viewscnt
Articole similare