Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Serie A | Juve câştigă şi fără Cristiano! Sassuolo e în cădere liberă. Vezi golurile marcate sâmbătă

VIDEO Rezumate Serie A | Juve câştigă şi fără Cristiano! Sassuolo e în cădere liberă. Vezi golurile marcate sâmbătă

Serie A

Comentarii

Aici ai rezumatele partidelor din Serie A disputate sâmbătă

Juventus ştie să câştige şi fără Cristiano Ronaldo. Cu superstarul portughez pe bancă pentru prima dată în acest sezon, Bătrâna Doamnă a revenit de la 0-1 cu Lazio.  După golul lui Correa din startul meciului, Juventus a dat drumul la joc. A făcut 1-1 până la pauză, prin Rabiot. Morata a pasat decisiv şi a fost apoi omul victoriei pentru Juventus. A marcat de ori în trei minute. A fost prima lui dublă de când a revenit la Juventus în septembrie. S-a terminat 3-1 pentru bianconeri, care sunt la 7 puncte de lider în Serie A. Ronaldo a jucat în ultimele 20 de minute cu Lazio - a fost menajat pentru returul cu Porto din optimile Ligii. Juve trebuie să revină de la 2-1 pentru lusitani.

Sassuolo e în cădere liberă în Italia. A pierdut şi cu Udinese şi a rămas cu o singură victorie în ultimele zece meciuri. Cu Chiricheş în tribună, oaspeţii s-au văzut conduşi după reuşita lui Llorente din finalul primei reprize. Sassuolo a alergat după egalare, dar în final tot Udinese a marcat. Perreyra a înscris în al doilea minut de prelungiri şi a stabilit scorul final, 2 la 0.

Benevento a continuat seria nefastă din Serie A, cu al zecelea meci consecutiv fără victorie. Gaich a deschis scorul în meciul din deplasare de la Spezia, dar Verdi a salvat un punct pentru gazde în repriza a doua.

Afla mai multe despre: juventusmorataserie a 

viewscnt
Articole similare