Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Serie A | Mihăilă, eroul Parmei. Răzvan Marin a fost titular, Drăguş doar rezervă la Crotone. Milan şi Roma au câştigat

VIDEO Rezumate Serie A | Mihăilă, eroul Parmei. Răzvan Marin a fost titular, Drăguş doar rezervă la Crotone. Milan şi Roma au câştigat

Serie A

Comentarii

Valentin Mihăilă, a înscris un gol în meciul terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu formaîia Fiorentina, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Italiei.

Mihăilă şi Man au fost decisivi pentru Parma în meciul cu Fiorentina lui Louis Munteanu, care a fost în premieră în lotul echipei mari. Cei doi internaţionali români au intrat pe teren în repriza a doua, 2-1 pentru Fiorentina Mihăilă a ieşit primul la rampă - a centrat la golul de 2-2 marcat de Kurtic. Cu câteva minute înainte de final, Man îşi putea aduce echipa în avantaj, însă a ratat incredibil din şase metri. Fostul jucător de la FCSB şi-a luat revanşa în minutul 90. A pornit faza din care Mihăilă a marcat primul său gol în Serie A. Visul primei victorii a Parmei după 17 meciuri a fost spulberat în ultimul minut. Iacoponi şi-a trimis mingea în proprie poartă, iar Fiorentina - Parma s-a terminat 3 la 3.

Cu Răzvan Marin pe teren aproape tot meciul, Cagliari a scos inextremis un punct la Genoa şi a mai făcut un pas către salvarea de la retrogradare. Echipa românului a condus la pauză după reuşita lui Joao Pedro, dar Sampdoria a întors meciul în decurs de trei minute în partea secundă. Bereszynski şi Gabbiadini au marcat pentru echipa lui Ranieri. Cagliari s-a salvat la ultima fază de poartă. În al şaselea minut de prelungiri, Nainngolan a marcat superb şi a stabilit scorul final, 2-2.

AC Milan îşi menţine vii speranţele de titlu, după ce s-a impus în deplasarea de la Verona. Krunic şi Dalot au marcat cele două goluri care i-au adus pe diavoli la trei puncte de liderul Inter.

Napoli continuă cursa de urmărire a locurilor de Liga Campionilor. A învins-o cu 3-1 pe Bologna şi s-a apropiat la trei puncte de locul al patrulea. Insigne şi Osimhen le-au oferit napoletanilor un avans de două goluri, înainte ca Soriano să reducă din diferenţă. După numai trei minute, Insigne a făcut însă dubla şi a îndepărtat emoţiile pentru echipa lui Gattuso.

Gianluca Mancini a marcat golul care a adus victoria Romei în meciul cu Genoa. Echipa lui Fonseca putea scăpa de emoţii în repriza secundă, însă şutul lui Villar a zguduit bara. Pentru Roma urmează acum meciul tur din optimile Europa League, cu Şahtior, fosta echipă antrenată de Fonseca.

Cu Drăguş pe banca de rezerve, Crotone a reuşit să o învingă pe Torino şi să pună capăt seriei de şapte înfrângeri consecutiveo. La pauză, scorul a fost 1-1, după reuşitele lui Simy şi Mandragora. Ultima clasată a reuşit să facă diferenţa după pauză. Simy a făcut dubla, înainte ca Reca să puncteze şi el pentru 3 la 1. În final, Sanabria a redus din diferenţă pentru Torino, dar ultimul cuvânt l-a avut tot Crotone. Ounas a punctat şi a stabilit scorul final, 4 la 2.

Afla mai multe despre: mihăilăparmaserie a rezumate 

viewscnt
Articole similare