Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Serie A | Şapte goluri în partida Atalanta - Cagliari! Răzvan Marin la prima pasă de gol în Italia. Milan, victorie cu Spezia

VIDEO Rezumate Serie A | Şapte goluri în partida Atalanta - Cagliari! Răzvan Marin la prima pasă de gol în Italia. Milan, victorie cu Spezia

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a oferit o pasa de gol în partida Atalanta-Cagliari, scor 5-2. Ştefan Radu a fost schimbat după un sfert de oră în meciul cu Inter Milano.

Milan - Spezia 3-0

Milan a făcut spectacol cu Spezia şi a câştigat clar cu nou promovata. În lipsa lui Ibrahimovic, în continuare în autoizolare, la rampă a ieşit portughezul Leao. Atacantul de 21 ani a deschis scorul pentru diavoli în partea a doua, după o centrare perfectă a lui Calhanoglu. Theo Hernandez a făcut 2-0 după o cursă irezistibilă. Leao a stabilit scorul final cu un sfert de oră înainte de final şi a bifat prima dublă din cariera de senior.

Lazio - Inter 1-1

Lazio şi Inter au încheiat la egalitate un meci cu de toate. Apărarea romanilor a fost decimată de accidentări încă din prima repriză. Ştefan Radu a ieşit după un sfert de oră, Marusic a fost şi el schimbat, iar la pauză a ieşit şi Bastos, cel care îl înlocuise pe fundaşul român. În aceste condiţii, Lautaro Martinez a deschis scorul pentru milanezi în prima parte. Milinkovic Savic a egalat cu o lovitură de cap la zece minute de la reluare. Lazio a mai primit o lovitură: Immobile a fost eliminat după ce l-a plesnit pe Vidal. Finalul a fost încins. Brozovic a lovit bara. apoi Sensi a luat al doilea galben şi a fost trimis şi el la cabine. S-a terminat 1-1, iar Lazio şi Inter au bifat primele lor remize în acest campionat.

Atalanta - Cagliari 5-2

Cu Răzvan Marin titular, Cagliari a început slab meciul cu Atalanta şi a primit rapid gol. Muriel a deschis scorul. Golul a fost validat cu ajutorul sistemului VAR. Oaspeţii au răspuns rapid şi au egalat. La debutul în tricoul lui Cagliari, Diego Godin a marcat după centrarea lui Răzvan Marin.

Echipa lui Gasperini a reacţionat şi la pauză a fost 4 la 1, după ce Papu Gomez, Mario Paşalic şi Duvan Zapata şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Pentru argentinian a fost al patrulea gol în trei etape, în timp ce atacantul columbian a punctat pentru prima dată. Startul reprizei secunde a fost unul bun pentru Cagliari. Joao Pedro a redus din diferenţă.

Răzvan Marin a fost scos de pe teren în minutul 66. Scorul final a fost stabilit de olandezul Lammers. 5 la 2 pentru Atalanta, care a ajuns pe prima poziţie după primele 3 etape.

Benevento - Bologna 1-0

Nou promovata Benevento a obţinut al doilea succes în trei etape. Lapadula a marcat golul victoriei echipei lui Inzaghi în faţa Bolognei.

Parma - Verona  1-0

Parma a câştigat meciul cu Verona după golul din secunda 24 reuşit de Kurtic. A fost primul succes al parmegianilor în acest sezon şi primul cu noul patron american.

 

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare