Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMATE Serie A şi La Liga. Ionuţ Radu a fost titular, Benzar doar pe bancă. Goluri frumoase în meciurile din Spania: Real Madrid e lider

VIDEO REZUMATE Serie A şi La Liga. Ionuţ Radu a fost titular, Benzar doar pe bancă. Goluri frumoase în meciurile din Spania: Real Madrid e lider

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu a fost titular la Genoa, dar nu a putut împiedica o nouă înfrângere a echipei sale. În Spania a fost spectacol în meciurile zilei.

Serie A: Ionuţ Radu, o nouă înfrângere

Atalanta a obţinut prima victorie, după patru etape în care obţinuse doar două puncte. Pasalic a stabilit scorul pauzei în confruntarea cu Brescia, din centrarea perfectă a lui Castagne. În actul secund, acelaşi Pasalic a înscris superb cu călcâiul. A fost prima doppietta din Serie A pentru fotbalistul croat.  În prelungiri, Ilicic a scăpat singur spre poartă şi nu a iertat, iar Brescia - Atalanta s-a încheiat 0 la 3.

Ionuţ Radu şi Genoa au suferit cea de-a opta înfrângere în cele 14 etape disputate în Serie A. Torino s-a impus pe terenul genovezilor, datorită golului marcat de Bremer, cu un sfert de oră înainte de final.

Cu Benzar doar pe bancă, Lecce a obţinut a treia victorie a sezonului, toate venite în deplasare. La Mantia a marcat pentru echipa din sudul Italiei pe terenul Fiorentinei. În final, Babacar putea dubla avantajul oaspeţilor, dar a ratat singur cu portarul.

La Liga: Real Madrid, victorie la Alaves

Real Madrid a deschis scorul pe teren lui Alaves imediat după pauză. Sergio Ramos a marcat al treilea gol din acest sezon.  Tot fundaşul a făcut penalty la scurt timp. Lucas Perez a egalat de la 11 metri. Dani Carvajal a stabilit scorul final, 2-1 pentru madrileni în minutul 69. Real a ajuns la 9 victorii şi 31 de puncte în 14 etape. Gerard Moreno a irosit o lovitură de la 11 metri în prima repriză a partidei de la Valencia, iar ratarea a costat-o scump pe Villarreal. Rodrigo a deschis scorul imediat după pauză. Zambo a restabilit egalitatea după numai cinci minute, dar în ciuda presiunii create de submarinul galben, echipa lui Celades a lovit decisiv pe contraatac. Ferran Torres a înscris, iar Valencia - Villarreal s-a încheiat 2 la 1 şi banii s-au dus în buzunar la Tase.

Real Sociedad a făcut spectacol în derby-ul basc cu Eibar, pe care l-a câştigat categoric. Intrat în minutul 9, fundaşul Le Normand a deschis scorul pentru gazde. La pauză s-a intrat la egalitate, după reuşita lui Diop. Imediat după reluare, Oyarzabal a marcat superb pentru 2-1. Willian Jose a dus apoi scoruyl la 3-1. Rezultatul final a fost stabilit de Odegaard, care a reuşit golul partidei.

Betis a obţinut prima victorie în deplasare în acest sezon. Andaluzii au câştigat cu 2-1 pe terenul celor de la Mallorca. Căpitanul oaspeţilor Joaquin a deschis scorul după un penalty obţinut de Fekir. Francezul adus de la Lyon a majorat apoi avantajul cu un superşut. Repriza a doua a aparţinut gazdelor, care au redus din diferenţă prin Lago, din penalty. Mallorca a asaltat poarta lui Robles, dar andaluzii au luat cele 3 puncte.

Afla mai multe despre: serie ala liga,  

viewscnt
Articole similare