Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Serie A | Ştefan Radu, al 19-lea Derby della Capitale. Inter s-a împiedicat de Cagliari, Napoli a dat lovitura cu Juventus

VIDEO Rezumate Serie A | Ştefan Radu, al 19-lea Derby della Capitale. Inter s-a împiedicat de Cagliari, Napoli a dat lovitura cu Juventus

Serie A

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Serie A ne-a oferit din nou meciuri unul şi unul. Lazio Roma, cu Ştefan Radu titular pentru a 19-a oară într-un Derby al Capitalei a remizat 1-1 cu marea sa rivală AS Roma.

Ştefan Radu a jucat în al 19-lea său Derby della Capitale din carieră şi a avut foarte mult de muncă. Roma a marcat prima, cu ajutorul lui Strakosha. Goalkeeperul a ieşit greşit, iar Dzeko a profitat. Giallorossi au continuat atacurile, dar în aceeaşi fază, Luiz Felipe şi Ştefan Radu i-au blocat pe Under şi pe Dzeko. Golul egalizator a venit tot în urma unei grave erori de portar. Lopez şi-a imitat omologul, iar Acerbi a înscris. Actul secund i-a aparţinut Romei. Dzeko şi Under au fost imprecişi, iar derby della capitale s-a încheiat 1 la 1. Chiar rivala Roma a oprit seria de 11 victorii consecutive a lui Lazio.

Inter a obţinut doar o remiză acasă cu Cagliari, 1-1, după un meci spectaculos, cu multe ocazii la ambele porţi. Lautaro Martinez a fost omul meciului pentru gazde. Mai întâi a ratat o şansă mare de a marca. Şutul lui a fost blocat de Cragno. Argentinianul şi-a luat însă revanşa în doar câteva minute, când a deschis scorul pentru echipa lui Conte. Acelaşi Martinez a fost aproape de 2-0, dar nu a putut să-l învingă din nou pe Cragno. Cagliari putea să intre cu un egal la pauză, dar Handanovic a intervenit în faţa lui Farago. Oapeţii au restabilit până la urmă egalitatea, în finalul meciului. Nainggolan a stabilit scorul final. Echipa lui Conte a terminat meciul în 10, după ce Lautaro Martinez a fost eliminat în prelungiri.  Inter este la a treia remiză consecutivă cu acest scor în Serie A, dar e neînvinsă în campionat în ultimele 14 etape.

Parma s-a apropiat din nou de locurile de cupe europene, după o victorie obţinută în faţa lui Udinese. Gagliolo a marcat primul, cu un voleu superb din apropierea porţii. Musso le-a dat şi el o mână de ajutor jucătorilor lui D'aversa. Goalkeeperul lui Udinese a greşit grav la golul lui Kulusevski. Oaspeţii au avut şanse să revină, dar nu le-au fructificat. Lasagna a şutat în bară, Mandragora a ratat singur cu portarul, iar Parma  - Udinese s-a încheiat 2 la 0.

Sampdoria nu a fost în stare să înscrie în faţa lui Sassuolo, deşi a jucat mai bine de o oră cu om în plus. Peluso a fost eliminat pentru un fault în situaţie de ultim apărător. Chiar şi cu un om în minus, echipa lui Chiricheş a fost mai periculoasă. Bara s-a opus la execuţia lui Jeremie Boga, iar Sampdoria -Sassuolo s-a terminat 0-0.

Sarri a început meciul de pe San Paolo cu Ronaldo, Higuain şi Dybala titulari, dar atacanţii au fost invizibili contra lui Napoli, până în prelungirile partidei. Aflată în mare criză de formă, echipa lui Gattuso le-a oferit un mare ajutor lui Inter şi Lazio şi a învins Bătrâna Doamnă. Zielinski a deschis scorul cu 25 de minute înainte de ultimul fluier, iar în final napoletanii au profitat de spaţiile lăsate de campioană. Insigne a securizat avantajul gazdelor. Golul lui Ronaldo din ultimul minut, al optulea pentru el în ultimele cinci meciuri, nu a mai contat. Napoli s-a impus cu 2 la 1 şi a obţinut prima victorie din Serie A pe teren propriu în faţa lui Juventus după cinci ani.

Afla mai multe despre: lazioserie aas roma,  

viewscnt
Articole similare