Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Spania şi Germania | Zi excelentă pentru gazde. Eintracht a făcut SPECTACOL. Toate golurile sunt AICI

VIDEO Rezumate Spania şi Germania | Zi excelentă pentru gazde. Eintracht a făcut SPECTACOL. Toate golurile sunt AICI

Bundesliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Eintracht Frankfurt a defilat în partida cu Augsburg. În Spania, Alaves a învins-o pe Eibar.

Germania / Bundesliga: Eintracht, spectacol cu Augsburg

Eintracht a făcut spectacol cu Augsburg în deschiderea etapei 21 din Bundesliga şi a obţinut cea mai clară victorie din acest sezon. Fundaşul reprofilat în aripă, CHandler a înscris primele două goluri.

Cu patru reuşite în 2020, americanul este al doilea marcator din Bundesliga în acest an, după Haaland. Andre Silva a înscris şi el, iar spre final a ieşit la rampă Kostic. Sârbul a reuşit şi el dubla, într-un singur minut. Frankfurt s-a impus cu 5 la 0 şi îşi continuă forma senzaţională din acest an. Echipa lui Adi Hutter e neînvinsă, cu trei victorii şi o remiză.

Spania/La Liga: Alaves a câştigat cu Eibar

Alaves a făcut un pas important către salvarea de la retrogradare după ce s-a impus cu 2-1 în faţa lui Eibar. Scorul l-a deschis Lucas Perez, după numai 11 secunde din repriza a doua.

Imediat, bascii îşi puteau dubla avantajul, dar Oliver Burke nu l-a putut învinge pe Dmitrovic. Scoţianul şi-a luat revanşa după câteva minute. A avut de îndeplinit o simplă formalitate şi a marcat pentru 2-0. În final, oaspeţii au reuşit şi ei golul de onoare. Orellana a înscris şi a stabilit scorul final, Alaves - Eibar 2-1

 

Afla mai multe despre: eintracht frankfurtalavesbundesligala liga 

viewscnt
Articole similare