Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din La Liga. Benzema nu a marcat, dar Real Madrid tot a câştigat. Atletico nu a putut să o bată pe Mallorca

VIDEO | Rezumatele din La Liga. Benzema nu a marcat, dar Real Madrid tot a câştigat. Atletico nu a putut să o bată pe Mallorca

La Liga

Comentarii

Sâmbătă, au avut loc alte 4 meciuri din etapa cu nămărul 31 din campionatul spaniol.

VIDEO | Rezumatele din La Liga. Benzema nu a marcat, dar Real Madrid tot a câştigat. Atletico nu a putut să o bată pe Mallorca

Real Madrid a schimbat faţă de meciul câştigat la Londra cu Chelsea, dar tot a câştigat, acasă cu Getafe. Vinicius a dat o centrare de jucător de clasă, iar Casemiro a deschis scorul. A fost primul gol al brazilianului în acest campionat. În repriza a doua, un alt jucător tânăr venit din ţara cafelei a pasat decisiv.

Rodrygo i-a pus mingea pe tavă lui Lucas Vasquez, care a făcut 2-0. În final, Getafe a avut o şansă mare, iar Unal a şutat frumos, dar execuţia sa a nimerit bara. S-a terminat cu un succes pentru Real, care are opt puncte avans cu şapte etape rămase din acest campionat.

Atletico şi-a întrerupt seria de şase victorii consecutive în La Liga. Culmea, cea care a învins-o a fost Mallorca. Trupa lui Javier Aguirre avea 7 înfrângeri la rând, dar a reuşit minunea contra echipei lui Diego Simeone. Meciul s-a decis în minutul 66, când Maffeo a fost faultat în careu.  

Kosovarul Vedat Muriqi a transformat lovitura de la 11 metri şi Mallorca a urcat pe primul loc, care garantează rămânerea în La Liga şi pentru sezonul viitor. 

Villarreal a trimis în teren cu Bilbao un prim 11 în care nu a mai apărut niciun jucător care a fost titular în victoria istorică cu Bayern, din sferturile Ligii Campionilor. Raul Garcia a deschis scorul. A fost o acţiune superbă a lui Munian, aflat la al optulea asist în acest sezon. Gazdele au replicat cu o fază la fel de frumoasă. Pedraza a fost la finalizare. 

Unai Emery a trimis la treabă 5 dintre titulari pe parcurs, dar tabela nu s-a mai modificat, iar cele două rămân vecine de clasament, Villarreal pe 7 şi Athletic pe 8. Fără Florin Andone, în continuare accidentat, Cadiz a pierdut meciul cu Betis. 

Prima mare ocazie a venit în debutul reprizei secunde. Guardado a zguduit transversala. Golul a venit însă în poarta cealaltă. Ivan Alejo a dus-o în avantaj pe Cadiz. 

În şapte minute, Betis a întors însă rezultatul. Tello a restabilit egalitatea, la prima atingere de balon. Oaspeţii au primit şi penalty, transformat de Borja Iglesias. Alcaraz putea scoate un punct pentru Cadiz, dar Bravo a fost pe fază. 

Afla mai multe despre: real madrid-atletico madrid- mallorca 

viewscnt
Articole similare